VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Bellora, la dispoziţia celor mai rafinaţi clienţi
Aprilie 2010, Nr. 72

Bellora, la dispoziţia celor mai rafinaţi clienţi

Comentează   |   Cuprins

Fineţea, rafinamentul şi eleganţa înseamnă de data aceasta roz şi violet, bleu şi natural. Este vorba de noua linie  de lenjerie de pat Bellora, colecţia primăvară-vară 2010, şi de linia pentru baie, care pot fi găsite la magazinul specializat Bellora, inaugurat recent în sectorul Râşcani al capitalei.

O impresionantă gamă de culori, de ţesături dintre cele mai rafinate (in, bumbac, mătase) pot face viaţa fiecăruia mai plăcută şi mai liniştită. În salonul Bellora pot fi achiziţionate halate moi, inclusiv pentru copii, prosoape, covoraşe, gentuţe, toate pentru baie. Romanticii sau cei care îşi doresc seri de neuitat, pot avea o viaţa în roz graţie lumânărilor aromate sau altor accesorii şi produse de baie de la Bellora.

Muzică bună, invitaţi de seamă, feţe zâmbitoare, şampanie şi multă lume din înalta societate au venit la inaugurarea salonului pentru a admira ultimele modele ale brandului Bellora, dar şi pentru a le felicita pe gazde – distinsa femeie de afaceri Valentina  Harti şi fiica ei Cristina.Clientele care visează la o casă mereu parfumată, pot găsi aici şi mirositor de ambient, iar cele care vor să-şi surprindă soţul şi copii cu arome dintre cele mai alese, o pot face dacă vor cumpăra apa distilată pentru călcat. Magazinul Bellora propune şi lenjerie de pat din colecţia  Gold, din bumbac foarte fin sau mătase încrustată cu fire de aur. Pentru cei mai pretenţionşi clienţi, magazinul propune diverse game de material la metru adus din India şi Italia. Cine doreşte, poate face comandă pentru anumite modele sau mărimi, care poate fi executată timp de o lună.

Pentru cei care doresc să doarmă împărăteşte, magazinul Bellora, cu o tradiţie italiană de mai bine de o sută de ani, propune o gamă largă de pijamale din cele mai fine ţesături, atât pentru maturi, cât şi pentru copii. Patronii magazinului ţintesc spre clienţii cu venituri mediu spre înalt, înalt, iar preţurile încep de la 150 de euro pentru un set de albituri pentru două persoane. 

(Dorina Arsene)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău