VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Automobilişti din toate ţările: luaţi exemplu!
Noiembrie 2008, Nr. 55

Automobilişti din toate ţările: luaţi exemplu!

Comentează   |   Cuprins

Transportatorii auto din Moldova muncesc din greu pe şoselele ţării şi ale Europei. Ca şi în alte meserii, aceştia au motive să serbeze ziua lor profesională. De Ziua Automobiliştilor şi Drumarilor, marcată, tradiţional, în ultima duminică a lunii octombrie, am zis să vedem care sînt rezultatele în domeniul respectiv şi, cum acestea nu vin singure, să vedem care sînt oamenii care le obţin. Unul dintre ei este directorul general al companiei de transport „TRANSIMEX” SRL, Valeriu Tulbu, un tînăr care destul de repede a cunoscut sensul a două cuvinte: munca şi succesul.

La cei 35 de ani neîmpliniţi, vîrstă pe care o va face pe 13 ianuarie, Valeriu Tulbu conduce, de peste 11 ani, o companie cu tradiţie care activează pe piaţa serviciilor de transport începînd cu 1993. În pofida programului încărcat şi a frecventelor deplasări, Valeriu găseşte timp şi pentru familia sa – soţia Ina şi feciorul Victoraş – care îi adresează cele mai frumoase urări de bine cu prilejul zilei profesionale. Soţ şi tată grijuliu, el reuşeşte să compenseze desele absenţe ce ţin de meserie – la fiecare ocazie ivită, familia Tulbu merge în Franţa, ţara preferată pentru odihnă.

Chiar dacă lucrul îi ia cea mai mare parte a timpului şi a minţii, Valeriu găseşte clipe de răgaz şi pentru pasiunile sale: cititul şi sportul, el mergînd regulat la clubul de fitness. Mai are timp şi atenţie pentru două perechi de fini, pe care i-a condus în faţa altarului şi care au de la cine lua cele mai bune pilde, naşul fiind om de omenie şi bun gospodar.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

super
in   -  
16 Ianuarie 2011, 15:47
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău