VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Anotimpul 3.5G
Decembrie 2008, Nr. 56

Anotimpul 3.5G

Comentează   |   Cuprins

Compania MOLDCELL a avut o toamnă generoasă în evenimente: a lansat în premieră serviciile de generaţia a treia, s-a despărţit cu emoţie de ex-directorul general Yusuf Baykan şi l-a întîmpinat pe noul său conducător - moldoveanul Chiril Gaburici, a obţinut rezultate remarcabile în prima lună de prestare a serviciilor 3.5G şi a oferit clienţilor fideli, rînd pe rînd, noi oferte în baza tehnologiei avansate, care deschide o nouă viziune asupra comunicării.

La finele lunii octombrie, în parteneriat cu compania “Samsung Electronics”, “Moldcell” a organizat un eveniment corporativ în cadrul căruia partenerii, clienţii şi prietenii invitaţi au avut posibilitatea să testeze şi să facă schimb de opinii în privinţa avantajelor serviciilor 3.5G, oferite de “Moldcell”.

În aceeaşi seară, oaspeţii au avut deosebita ocazie de a-l saluta pe noul conducător al operatorului. Este în premieră pentru “Moldcell” cînd în fruntea companiei vine un specialist local. Această decizie a acţionarilor denotă aprecierea performanţelor manifestate de echipa din Moldova, pe de o parte şi nivelul lor înalt de încredere într-o dezvoltare stabilă şi durabilă a companiei, pe de altă parte.

Serata tehnologizată de la “Moldcell” s-a desfăşurat cu succes: surprize plăcute, cadouri şi posibilitatea de a testa de sine stătător orice serviciu 3.5G. Vedetele serii au fost modemurile “Huawei”, propuse de operator la preţuri reduse, testarea celebrului serviciu apel video de la “Moldcell” şi, desigur, un mic şi interesant dispozitiv prin care se realizează serviciul de monitorizare on-line, ce se bucură de mare popularitate în lume. Chiril Gaburici a dat toate asigurările că “Moldcell” îsi va menţine poziţia de lider tehnologic pe piaţa din Moldova, avînd deja implementate în premieră 12 tehnologii avansate, cea mai recentă fiind tehnologia de generaţia a treia 3.5G.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău