VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Andrei Porubin. Cel mai puternic bărbat de la „Niagara Club”
Iunie 2007, Nr. 38

Andrei Porubin. Cel mai puternic bărbat de la „Niagara Club”

Comentează   |   Cuprins

Să nu credeţi cumva că vestitul show-man a schimbat microfonul pe „fiare” tocmai într-o zi deosebit de importantă pentru meseria sa. Atunci când o mare parte a populaţiei serba „Ziua Victoriei”, iar o alta – „Ziua Europei”, 23 de membri ai cluburilor „Niagara Orange Fitness” şi „Niagara City Fitness” şi-au disputat întâietatea pentru a stabili cine este cel mai puternic bărbat de la „Niagara Club”, iar câştigător a devenit, la capătul unei competiţii pe cât de istovitoare pe atât de captivante, Andrei Porubin – nu mai puţin celebru decât tizul său, specialist pe microfoane.

Iată ce s-a întâmplat: la 9 mai, în incinta „Niagara Orange Fitness” a avut loc prima ediţie „All Niagara Games” – competiţie iniţiată de către organizatori cu scopul de a promova modul sănătos de viaţă. Pentatlonul epuizant a fost doar o parte a evenimentului dominat de buna dispoziţie, condimentat cu muzică house, evoluţia majoretelor, care şi-au încurajat echipele favorite, şi demonstraţii de echitaţie – tocmai în ajunul inaugurării clubului de hipism la „Niagara Orange Fitness”. Nu a rămas în afara atenţiei nici antrenorul personal de „Niagara Orange”, Victoria Ursu, omagiată, precum e şi firesc, de „Ziua Victoriei”.

Despre competiţia propriu-zisă: concurenţii au înotat 50 de metri, au ridicat greutăţi (trei discipline) şi au alergat 1000 de metri. Nu au lipsit nici fazele haioase (unul dintre participanţi a alergat un cerc în plus fără să-şi dea seama că a încheiat cursa primul) sau premierele cu un nuanţat simţ al umorului – ultimul clasat al probei de înot a dominat nominalizarea „Eu pot să înot”, câştigând şi un abonament la bazin.

Toţi premianţii au câştigat, pe lângă diplome de onoare, cadouri din partea partenerilor evenimentului – ceasuri „Certina” de la „Godina International” şi electrocasnice din partea reţelei de magazine „Alina Electronic”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău