VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Alexandru Smântână. LA VITA E BELLA!
Martie 2011, Nr. 83

Alexandru Smântână. LA VITA E BELLA!

Comentează   |   Cuprins

Sunt o mulţime de oameni pe care îi vedem zilnic la televizor şi despre care credem că fac parte din vieţile noastre. Sunt însă şi altfel de oameni, pe care nu-i vedem la televizor, care nu apar în ziare, dar care îşi fac intrarea în cotidianul nostru pentru totdeauna. Ne umplu existenţa cu energia lor, cu zâmbetul lor în care se scaldă toată bunătatea acestei lumi, cu grija lor şi cu atitudinea lor plină de căldură...

Unul dintre aceşti „vărsători” de lumină este dl Alexandru Smântână, pe care l-am cunoscut graţie revistei noastre şi de care ne leagă o prietenie de aceeaşi vârstă cu „VIP magazin”. La finele lui ianuarie, a rotunjit jumătate de centenar (e o glumă, desigur!). De fapt este mult mai tânăr, dar cu suficiente experienţe frumoase la activ.  Mai întâi a fost foarte tânăr şi ferice, apoi a creat o afacere, „Vivodent”, care a ajuns să facă parte din noi atunci când ne gândim la o parte a sănătăţii şi frumuseţii noastre. Apoi meseria şi afacerea sa l-au creat pe el, celebritatea în domeniu, dl doctor Alexandru Smântănă. Are o căsnicie de 25 de ani, un fiu care i-a moştenit numele, meseria, pasiunile şi, în final, îi va moşteni afacerea.

Graţie acestor „rotunjimi” memorabile, prietenul nostru Alexandru Smântână şi-a invitat cei mai vechi şi căliţi prieteni la un restaurant de prestigiu, şi, alături de Geta Burlacu, au dat o petrecere pe cinste pentru toate victoriile de până acum. Dacă pentru unii e o banalitate să zică că la 50 viaţa abia începe, la dl Alexandru viaţa chiar abia începe! Mai are de escaladat nişte munţi, de traversat nişte mări, de extins afacerea vieţii, de legănat nişte nepoţi care încă nu se grăbesc să vină pe lume şi de savurat nişte vacanţe exotice. La mulţi ani, dle Alexandru!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

La Multi Ani,prietene! Succese si realizari frumoase.
SLAVIC POPOVICI   -  
29 Aprilie 2011, 09:57
Sus ↑
La multzi ani, nanu !!!
Smintina Mihaela   -  
15 August 2011, 09:07
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău