VIP Magazin
19 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Alege din trei unul: BMW X3, BMW X5 sau BMW X6
Mai 2009, Nr. 61

Alege din trei unul: BMW X3, BMW X5 sau BMW X6

Comentează   |   Cuprins

Nimic din ce face „Auto Space” nu se face pur şi simplu, de dragul unei bifări cu sensul „am făcut-o şi pe asta”. De la fiecare eveniment, organizat de reprezentanţa BMW în Moldova, pleci impresionat. Totul este atît de bine pus la punct, încît devii relaxat şi te simţi mai bine decît în faţa televizorului. Aşa a fost şi de data asta - XFamily Drive Event a fost cea mai tare aventură a acestui început de an. Dar şi un eveniment de succes, aranjat pînă la ultimul detaliu, pe durata a trei zile, în care să-şi găsească ora potrivită fiecare client şi viitor client BMW.

Aventura a început cu un plic cu ştampile de Chişinău şi Munchen (unde este sediul oficial al concernului BMW). În plic era „ascunsă” o voce sexi de bărbat (pusă pe CD), care ne invita la un driving experiense de neuitat...    

Cinci automobile cu tracţiune 4X4 – BMW X3, X5 şi X6 ne aşteptau nerăbdătoare să escaladeze obstacolele şi să primească nota maximă pentru performanţele tehnice… Dar nu am pornit motoarele înainte de a primi un instructaj destul de captivant de la directorul şcolii de performanţă auto, de pe lîngă compania „Auto Space”, Samir Aliev.
Test-drive-ul nu a fost dintre cele mai facile. Să conduci pe Ştefan cel Mare e simplu. Dar încercaţi să controlaţi un automobil care se mişcă pe două roţi în timp ce celelelalte două se învîrt neajutorate în aer. Sau să coborîţi pe un plan înclinat de-a binelea cu maşina aproape culcată pe stînga, fără a atinge cu piciorul frîna, bazîndu-vă cu încredere doar pe sistemul HDC (Hill Descent Control), care asigură coborîrea în asemenea circumstanţe cu o viteză de 5-10 km pe oră. Asta da adrenalină! Dacă maşinile altor branduri renumite se pot răsturna în timpul testărilor, BMW se ţine foarte sigur. A mers la fel de bine cu toate trei modele.

Despre alte surprize şi senzaţii tari, de care puteţi avea parte în timpul unui test-drive, puteţi afla personal exact peste un an, cînd va avea loc un eveniment similar, identic cu cele organizate de BMW în Europa. Nici nu ştiţi că, graţie acestei spectaculoase ocazii, mai faceţi un pas important – vă decideţi să vă schimbaţi partenerul de drum pe unul mai performant şi mai celebru din seria BMW.  (R.C.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău