VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Adrian Tănase: fiecare zi înseamnă o viaţă!
Mai 2009, Nr. 61

Adrian Tănase: fiecare zi înseamnă o viaţă!

Comentează   |   Cuprins

Printr-o fericită coincidenţă, aniversarea profesorului Adrian Tănase are loc odată cu un alt important eveniment – şedinţa festivă a Societăţii Urologilor  din R. Moldova, consacrată în acest an jubileului de 60 de ani a dlui profesor. Este de mai mulţi ani la rînd preşedintele Societăţii şi tot ce face aici înseamnă pasiune, pricepere şi devotament.

Vîrsta sa este frustrată de mulţimea de titluri, funcţii şi activităţi: Adrian Tănase este  şeful catedrei Urologie şi Nefrologie Chirurgicală la USMF “N. Testemiţanu”, şeful Centrului de Dializă şi Transplant Renal al SCR, Preşedintele Societăţii Urologilor din R. Moldova, doctor habilitat în medicină, profesor universitar, specialist principal netitular al Ministerului Sănătăţii.
 
Astfel, pe 23 aprilie dl profesor a fost felicitat de apropiaţii din lumea medicinii, rude şi prieteni. Trofeele deceniilor de muncă au fost medalia jubiliară a USMF “Nicolae Testemiţanu”, diploma de onoare a Ministerului Sănătăţii şi medalia “D. Cantemir” a AŞM. Tot aici a fost lansată şi cartea “Insufucienţa renală”, autorii căreia sînt Adrian Tanase şi Petru Cepoida.

Seara s-a încheiat cu o petrecere la Casa Vinului, cu melodii selecte interpretate de Geta Burlacu, dar şi cu altele cîteva interpretate de omagiat  la acordeonul formaţiei Getei, impresionîndu-i pe cei prezenţi prin pasiunea pentru muzică, mulţi dintre ei cunoscînd-o doar pe cea pentru medicină.

La mulţi ani, dle Adrian Tănase, alături de devotata soţie Raisa Tănase, feciori, nurori şi nepoţeii care iată că vin! 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Dumnezeu pentru MOlDOVA
\   -  
02 Octombrie 2014, 13:37
Sus ↑
Pentru tine fiecare zi inseamna Moarte, Doar din asta ai de cistigat
unknown   -  
25 Septembrie 2015, 13:59
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău