VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Acasă TV a ajuns în Moldova
Decembrie 2012, Nr. 103

Acasă TV a ajuns în Moldova

Comentează   |   Cuprins

Pentru dl Cătălin Giosan, directorul Pro TV, anul 2012 este unul nu doar perfect, dar şi împlinit – după ani de visuri şi aşteptări, postul Acasă TV a ajuns la Chişinău! Un fel de soră mai mică şi mai răsfăţată a Pro TV-ului, Acasă în Moldova are un public special, mai feminin, mai sensibil şi mai graţios. Nu în zadar Natalia Cheptene a renunţat la ştirile care făceau audienţe frumoase în favoarea noului post Acasă în Moldova…

Lansarea a fost una pe potrivă. Cu staruri, cu prieteni, cu parteneri care abia aşteptau să semneze contractele cu noul canal de televiziune. Cel mai impresionant lucru a fost transmisiunea în direct a primei emisiuni  „O seară perfectă” cu Natalia Cheptene şi primele ei invitate. Plină de emoţii şi zâmbet, ca o gazdă adevărată, Natalia a promis să ne surprindă de luni până vineri, de la 18.00, cu cele mai hot, fresh şi calde interviuri şi evenimente. Deocamdată, se ţine de cuvânt!  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

totul e bine si frumos,pe ambele maluri ale Prutului,dar cred ca expresia prezentatoarei: ''cred ca mai veniti la ( MINE!) la emisiune, aici, chiar nu mai este important nici forma de proprietate a postului,atunci cind se transleaza pentru spectator-(poate cineva veni-la MINE-acasa),aceasta exprimare,nu este nici potrivita,dar nici corecta,pentru ca banuesc,ca in spatele prezentatoarei, ,sta o intreaga echipa de colegi,care contribue la realizarea emisiunii (si atunci?) , ce fel de (la MINE?)
doar o parere   -  
24 Februarie 2013, 14:20
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău