VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
99 de femei în familia VIP magazin
August 2013, Nr. 110

99 de femei în familia VIP magazin

Comentează   |   Cuprins

O după-amiază de sâmbătă în compania a 99 femei de succes din Moldova şi a prietenilor „VIP magazin”. Relaxare la iarbă verde în afara oraşului zgomotos, muzică de calitate de la Iana Ştefan şi Şendrea Band, comunicare şi o atmosferă cu parfum fin de femeie. Iată cum am încununat proiectul „99 femei ale Moldovei”, una dintre cele mai grandioase idei pe care le-am lansat în 9 ani de activitate ai revistei noastre.

Deşi am mizat pe un program lejer, lăsându-le invitatelor posibilitatea de a interacţiona şi de a răsfoi revista proaspăt ieşită de sub tipar, spicuind deja mesaje din textele celorlalte doamne, am ţinut să le bucurăm printr-un master class de „health and beauty” de la „AllClinic&Spa”, o tombolă interactivă şi o prezentare de modă de marca Oodji. „AllClinic&Spa” a ţinut să informeze publicul despre rebrandingul nou-nouţ prin care „OnClinic” şi-a luat noul nume, lărgindu-şi şi gama de servicii pe segmentul cosmetologiei şi spa. Iar „Oodji” a uimit doamnele cu ţinutele spectaculoase din această vară.

Lansarea acestei ediţii speciale pe piaţa mediatică a fost posibilă atât datorită muncii asidue depuse de echipa redacţională, cât şi graţie partenerilor generali ai proiectului: „Victoriabank” şi compania „Orange Moldova”, întotdeauna încântaţi să sprijine ceva nou. Şi la organizarea evenimentului ne-au susţinut prietenii noştri, companiile „On clinic” şi „Oodji”. Compania „Art Home” a avut grija să decoreze scena cu rame italiene de proporţii executate special pentru petrecerea noastră. „Cricova” ne-a livrat cea mai răcoroasă şampanie, „Fautor” – cele mai rafinate vinuri, iar „Casa Vinului” – gustări de zile mari. Pentru o sărbătoare adevărată, „StilFerro”, „Roberto Boticelli”,  „All Clinic&Spa” şi „Oodji” ne-au răsfăţat  invitaţii cu o mulţime de cadouri. Iar gazda evenimentului, Villa „Drago”, a oferit tuturor doamnelor acces liber la piscină pentru zilele de vineri.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău