VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
50 cei mai influenţi moldoveni în 2008
Ianuarie 2009, Nr. 57-58

50 cei mai influenţi moldoveni în 2008

Comentează   |   Cuprins

Cu două zile înainte de încheierea anului 2008, echipa “VIP magazin” a invitat 100 de oameni influenţi, importanţi sau pur şi simplu dragi, la o cină cu muzică retro, premii, şampanie, covor roşu şi bliţuri orbitoare - petrecere dată cu ocazia lansării celei de-a patra ediţii “50 cei mai influenţi moldoveni”. Aşa cum în mare parte bărbaţii decid mersul lucrurilor în Moldova, ca în toată lumea de altfel, prezenţa a fost una predominant masculină – oameni  influenţi în lumea politicii, businessului, dar şi a artelor, cît şi parteneri ai revistei.

În ciuda faptului că din cauza crizei multă lume a renunţat la petreceri de Crăciun, noi am ţinut cu tot dinadinsul să dăm mîna cu eroii acestui an, lucru care a fost posibil graţie partenerilor principali ai evenimentului, dar şi a ediţiei “50 cei mai influenţi moldoveni în 2008” – compania „Moldcell”, care ne-a dăruit în anul 2008 fantasticele servicii 3.5G  şi  reţeaua de magazine “Cristina”, care ne-a convins că moldovenii pot purta cu încredere şi plăcere pantofi moldoveneşti. În calitate de parteneri ni s-au alăturat “Kia Motors”, cele mai delicioase vinuri au fost oferite cu plăcere de “Chateau Vartely”, iar şampania – de “Cricova”.

Evenimentul a avut un format mai puţin tradiţional, scenarizat de Constantin Cheianu şi pus în scenă de compania “Eventika”. Prezentatorii au fost la fel de neordinari - revoluţionarul Che Guevara, alias Nicu Ţărnă, exuberanta şi fatala Doamnă Criză, jucată de actriţa Mihaela Strîmbeanu şi uşor derutatul Leu Moldovenesc, pus în valoare de minunatul actor Anatol Durbală.

Deşi criza se anunţă a fi furioasă în acest an, iar bătăliile politice se vor da foarte aproape de noi, oamenii politici au ciocnit cupele de şampanie şi au schiţat cu discreţie planuri despre care noi vom afla abia în primăvară. După cele patru feluri servite la fastuoasa cină dată de “VIP magazin” şi “Elita media”, s-au făcut poze cu Leul, s-a luat la joc Criza, iar Alex Band şi-a susţinut recitalul retro pînă la ultimul dansator.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău