VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
10 ani în familia europeană!
Iunie 2011, Nr. 86

10 ani în familia europeană!

Comentează   |   Cuprins

Aniversarea celor 10 ani de activitate în Moldova a companiei „Südzucker Moldova” a fost la fel de dulce ca şi zahărul pe care îl produce.

Printre ei s-au numărat, în afară de partenerii şi prietenii autohtoni ai companiei, şi oaspeţi din Germania, reprezentanţi ai concernului „Südzucker AG”, lider pe piaţa europeană a zahărului, cu o istorie de 150 de ani şi o cifră de afaceri anuală de 5,7 mlrd. de euro. Toţi au venit cu flori, cadouri şi cuvinte frumoase pentru echipa „Südzucker Moldova” şi conducerea acesteia. Protagoniştii programului festiv au fost invitaţi din Ucraina şi din Germania.

„Südzucker Moldova” este o întreprindere mixtă moldo-germană, înfiinţată în 2001, care a investit în dezvoltare, pe parcursul acestui deceniu de activitate, peste 453 milioane de lei (30 mil. euro). Calitatea zahărului produs a crescut semnificativ – în 2008, compania a fost certificată conform standardelor internaţionale ISO 9001:2000 şi HACCP. Experienţa „Sudzucker Moldova” a arătat că zahărul din sfeclă de zahăr din Moldova poate fi la fel de competitiv pe piaţa CSI, cât şi pe piaţa europeană.

Concernul „Südzucker AG” deţine 32 de fabrici de zahăr în Germania, Franţa, Belgia, Polonia, Austria, România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi Republica Moldova şi produce anual 4,8 milioane tone de zahăr. În întreprinderile concernului lucrează 17.500 de persoane.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău