VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
„Zdob şi Zdub”  a adus primăvara la Shopping MallDova
Aprilie 2011, Nr. 84

„Zdob şi Zdub” a adus primăvara la Shopping MallDova

Comentează   |   Cuprins

De 8 martie, Shopping MallDova a pregătit un program extraordinar de Ziua Femeii, iar băieţii de la „Zdob şi Zdub” au făcut această zi specială, oferind tuturor doamnelor şi domnişoarelor flori şi autografe. Sute de admiratori şi admiratoare au venit la mall ca să se întâlnească cu  membrii îndrăgitei formaţii: Roman Iagupov, Mihai Gîncu, Sveatoslav Staruş, Andrei Cebotari, Valeriu Mazâlu şi Victor Dandeş.

Vizitatorii centrului comercial s-au bucurat şi de târgul de cadouri organizat la parter pentru bărbaţii care au rămas în pană de idei. Ei au putut achiziţiona obiecte handmade, bijuterii, accesorii, buchete de flori, plante de cameră, lumânări decorative, felicitări tematice, produse cosmetice, decoraţiuni pentru scumpele lor soţii şi fiice.

Sărbătoarea a continuat şi a doua zi, 9 martie, cu începere de la ora 19:00. Băieţii de la „Zdob şi Zdub” au susţinut un concert acustic de excepţie la parterul mall-ului. Chiar dacă a fost primul lor show la Shopping MallDova, aceştia s-au simţit foarte bine şi au incendiat publicul cu piesele lor ritmate. Ca de fiecare dată, ei şi-au impresionat audienţa, fiind o adevărată forţă a naturii în scenă. Timp de o oră, cât a durat concertul, Zdubii au interpretat cele mai populare piese din repertoriul lor, lăsând impresii de lungă durată tuturor celor care au participat la eveniment. Peste 5000 de fani au venit să-i admire, dar şi să-i susţină pe reprezentanţii ţării noastre la Eurovision 2011, care va avea loc la Düsseldorf, Germania.

Seara a fost neobişnuită, iar interpreţii şi „veşmintele” de sezon din mall au reuşit să aducă buna dispoziţie şi o atmosferă  de primăvară tuturor celor care au fost prezenţi

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău