VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Umorina” de la Shopping MallDova
Mai 2011, Nr. 85

„Umorina” de la Shopping MallDova

Comentează   |   Cuprins

Multe feţe zâmbitoare, uimire, veselie, muzică şi voie bună, farse, glume, mimi, caricaturişti, un Superman energic, un batalion de soldaţi, nişte balerine rătăcite şi tufiş buclucaş – un mix de emoţii care a putut fi savurat de oricine numai la Shopping MallDova pe 1-3 aprilie.

Concentraţia de personaje neobişnuite din mall, care în alte zile nu şi-ar găsi locul într-un centru comercial, a reuşit să adune o mulţime de oameni de Ziua Umorului la Shopping MallDova. Chiar de la intrare vizitatorii au fost uimiţi să întâlnească lângă havuz un scafandru ce măsura de zor apa, încercând să facă scufundări şi un pescar „răbdător”. Cel mai îndrăgit personaj, dar şi cel mai de temut a fost domnul Poliţist, care avea grijă să facă ordine, să „scaneze” cumpărăturile, să le arate tuturor detectorul de farse şi să înlăture orice problemă nedorită. Iar fraza „Actele la control, vă rog” a speriat de-a binelea câteva persoane care se simţeau cu „musca pe căciulă”.

Bucuria copiilor a avut chipul lui Superman, care îi ridica în braţe dansând cu ei sau întrebându-i pe trecători dacă au nevoie de ajutor. Nici eroul nostru Păcală nu s-a lăsat mai prejos. În mai puţin de o oră, zeci de vizitatori aveau lipite pe spate mesaje haioase. Cei mai solicitaţi pentru poze au fost doi mimi serioşi. „DA cabinelor de probă transparente!” şi „Iau în chirie bani pentru shopping” – dorinţa unui protestatar, care a considerat mall-ul cea mai potrivită locaţie pentru a-şi face cunoscută părerea. 

Personajele şi vedetele au reuşit să incite atmosfera de sărbătoare şi să-i  înveselească pe toţi timp de trei zile. Duminică, pe 3 aprilie, spectacolul „Tândală & Company” a încheiat în aceeaşi manieră umoristică seria de zile deosebite organizate de către Shopping MallDova. Tot ce e bun şi frumos trebuie să devină o tradiţie, pe care Shopping MallDova promite că o va continua. 

(Veronica Iurcu)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău