VIP Magazin
19 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
„Romsym Data Day” – ziua surprizelor plăcute
Noiembrie 2008, Nr. 55

„Romsym Data Day” – ziua surprizelor plăcute

Comentează   |   Cuprins

În pragul aniversării a doi ani pe piaţa de profil din Moldova, compania “Romsym Data” a mai adunat o dată profesioniştii pentru o nouă prezentare. E vorba despre familia de produse Adobe Creative Suite 4, care vin să faciliteze procesul creativ în mediile print, web, interactiv, video şi mobil, datorită celor 6 versiuni noi incluse.

Prezentarea a avut loc în cadrul unui eveniment de amploare cu genericul “Romsym Data Day”, la care au participat reprezentanţi şi directori regionali şi pentru alte branduri – Autodesk, Ironport, GFI ş.a. În cadrul evenimentului a fost prezentat şi Blackboard, softul pentru e-learning în cadrul mediului universitar. Acest program le va permite universităţilor din ţară să dea startul învăţămîntului la distanţă prin internet, o variantă de studii fără frecvenţă mult mai economă decît cea clasică, utilizată pe larg în lume şi implementată cu succes şi de 4 universităţi din România.

O altă surpriză din partea companiei “Romsym Data” o constituie donaţia de softuri SPSS pentru Academia de Studii Economice din Moldova şi trainingul organizat pentru profesorii de specialitate. Amintim că anul trecut “Romsym Data” a donat softuri “Autodesk” Universităţii Tehnice din Moldova şi intenţionează să mai doneze o serie de softuri specializate unei alte facultăţi de la aceeaşi instituţie.
După cum spune Mihai Rusu, directorul Companiei “Romsym Data Moldova”, campania de legalizare pentru produsele “Autodesk”, lansată anul trecut, a fost una de succes. “Am planificat pentru acest an vînzări în valoare de 200 000 E şi pînă acum am ajuns la 170 de mii. Cred că pînă la sfîrşitul anului curent vînzările vor întrece suma planificată”, a mărturisit el.

În prezent, compania „Romsym Data Moldova” are în portofoliu peste 60 de branduri de soft.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău