VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Romsym Data” a adus „Autodesk” în Moldova
Decembrie 2007, Nr. 44

„Romsym Data” a adus „Autodesk” în Moldova

Comentează   |   Cuprins

Toate lucrurile pe care le utilizăm zilnic, de la elementarele pixuri, telefoane mobile, scaune, mese şi până la drumuri, poduri şi case, înainte de a fi produse sau construite, sunt create în programe de design, bi- sau tridimensionale. În mare parte, la nivel mondial, pentru aceasta se utilizează gama de produse software „Autodesk”, astăzi disponibile şi în Republica Moldova, datorită companiei „Romsym Data” – partener oficial „Autodesk”.

„Autodesk” a intrat pe piaţa autohtonă cu cadouri: două universităţi (ULIM şi UTM) au primit softuri academice licenţiate. Totodată, compania a lansat o „perioadă de graţiere” pentru cei care utilizează softuri „Autodesk” nelicenţiate: ei le pot procura la preţuri reduse cu până la 50% până în prima zi de Paşti.

Fondată acum 25 de ani, în California, „Autodesk” face parte din topul celor mai puternice 1000 companii din lume, cu reprezentanţe oficiale în 106 ţări şi 8 milioane de utilizatori oficial înregistraţi.

„AutoCAD” este cel mai cunoscut dintre produsele „Autodesk” şi serveşte drept platformă pentru mai multe aplicații specializate. (i.t.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău