VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Romsym Data” – un an licenţiat!
Martie 2008, Nr. 47

„Romsym Data” – un an licenţiat!

Comentează   |   Cuprins

La un an de activitate pe piaţa din Republica Moldova, compania „Romsym Data” şi-a chemat partenerii şi prietenii la o cafea, cu prăjituri, pentru a face totalurile împreună. Chiar dacă a planificat să obţină o jumătate de milion de dolari din vânzări, dar a numărat „doar” 320 de mii, directorul general „Romsym Data”, Răzvan Balint, s-a arătat foarte mulţumit de evoluţia afacerii pe piaţa autohtonă, mărturisind că nu se aştepta să-şi scoată investiţiile chiar din primul an.

Principalii clienţi ai companiei în Moldova sunt băncile şi structurile financiare, reprezentanţi ai businessului mic şi mijlociu, iar cele mai întrebate sunt produsele de securitate. Printre produsele licenţiate oferite de „Romsym Data” se numără „Autodesk”, „IronPort”, „GFI” şi „Adobe”. Produsele „IronPort” s-au vândut de două ori mai bine pe piaţa autohtonă, decât în România, întrecând cu mult aşteptările directorului general. Spre deosebire de potenţialii săi concurenţi, „Romsym Data” le oferă clienţilor săi, în afară de softuri licenţiate, şi susţinerea informaţională şi tehnică profesionistă pentru toate brandurile pe care le reprezintă.

În viitorul apropiat, compania va mai aduce pe piaţa IT din Moldova câteva denumiri importante de softuri. Care anume, rămâne o surpriză plăcută pentru cei care ştiu să aprecieze produsele licenţiate. (i.t.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău