VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Miller Midnight” Party la „Dance Planet”
Aprilie 2009, Nr. 60

„Miller Midnight” Party la „Dance Planet”

Comentează   |   Cuprins

Prima petrecere organizată de brandul „Miller” a avut loc în luna noiembrie 2008. Cheful a rămas în memoria invitaţilor prin muzica modernă, oferită de DJ Sahara şi atmosfera încinsă a serii.

Cea de-a doua party, organizată deja de „Miller Midnight”, nu putea fi mai puţin grandioasă, ea fiind programată pentru o zi plină de misticism, vineri, 13 martie. Organizatorii nu în zadar şi-au ales pentru eveniment anume această dată.

Sloganul berii „Miller Midnight” - „Another side of Miller. Another side of you.” („O altă latură „Miller”. O altă latură pentru tine.”), reflectă forţa demonică şi captivantă a acestei tabere negre.

În noaptea de 13 spre 14 martie, ringul de dans din clubul „Dance Planet”, în cadrul „Miller Midnight” Party, a fost incendiat de către invitatul din Germania DJ David Puentez, un DJ foarte în vogă. În timpul celor două ore de evoluţie David, ajutat de celebrul MC Mike, nu a lăsat lumea adunată la chef nici să respire. Cei veniţi la party au putut beneficia şi de un machiaj trăsnet, oferit de berea „Miller Midnight”, prin talentul şi dibăcia lui Serghei Kliucinikov, unul dintre cei mai buni make-up-eri şi maeştri în materie de tatoo din oraş, iar o bună parte din oaspeţi s-au şi grăbit să profite de ocazie.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău