VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Gândul mâţei” în profil
Aprilie 2008, Nr. 48

„Gândul mâţei” în profil

Comentează   |   Cuprins

„Gândul mâţei” s-a produs în profil. Nu în unul realizat de „VIP magazin”, ci pe un nou CD. În sfârşit! Au exclamat fanii, inclusiv şi noi, cei din redacţie. Cele două seri de concert au schimbat pentru câteva ore scena de la „Ginta Latină”.

„Gândul mâţei” a lansat primul album acustic de pe piaţa muzicală din Moldova. Au muncit câţiva ani buni pentru acest material şi, până la urmă, albumul „În Profil” a prins viaţă. Nicu spune că acesta este „balul de absolvire” al formaţiei. Este albumul care a încheiat o epocă „Gândul Mâţei”, marcată de piese ca „La Ciocana”, „Nae”, „Liber Tu”, „Prieteni de drum”, „Am să vin”, „Numai TU”.

Pe scenă, alături de membrii formaţiei, au fost prezenţi muzicienii Ştefan Negură (nai), Daria Arterciuc, Vadim Buinovski, Oxana Dodon, Ana Ghenciu – vioară, Ana Trofimov - alto, Tatiana Krîlov - violoncel. Au fost seri de muzică foarte bună, cu dialoguri între chitară şi vioară, nai şi trompetă şi de interpretare remarcabilă a lui Nicu Ţărnă. Vă invităm cu drag să căutaţi noul album în toate magazinele de specialitate.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău