VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Festivalul fotbalului „VIP magazin”, la a doua ediţie
Septembrie 2007, Nr. 41

„Festivalul fotbalului „VIP magazin”, la a doua ediţie

Comentează   |   Cuprins

Orice început trebuie să aibă o continuare, aşa că, după prima încercare de a strânge lumea bună în jurul revistei noastre, acum un an, i-am lăsat pe gospodarii de la FC „Zimbru” să se pregătească de marile bătălii pe toate fronturile şi am dat buzna pe teritoriul Clubului sportiv pentru copii şi tineret Buiucani pentru cea de-a doua ediţie a turneului de minifotbal „Festivalul fotbalului „VIP magazin”.

Având sprijinul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal în persoana preşedintelui Pavel Ciobanu şi a lui Constantin Anghel de la CS Buiucani, am dat sfoară în ţară şi, cu mici schimbări în regulament, dar şi cu o echipă nouă faţă de ediţia din anul trecut, „Festivalul fotbalului „VIP magazin” a aliniat patru formaţii dornice să se bată pentru victorie şi premii. Dintre formaţiile concurente de anul trecut au rămas echipele „VIP magazin şi prietenii”, „Real artist”, condusă pe tuşă de maestrul Ion Suruceanu, şi „EcoSportGym”, câştigătoarea turneului care, spre bucuria fotbaliştilor musculoşi, întăriţi cu unii profesionişti, precum Sergiu Dadu, a reuşit şi anul acesta să plece acasă cu trofeul – uriaşa sticlă de spumant oferită de Combinatul de vinuri „Cricova” SA. De altfel, cei de la Cricova au aliniat şi o echipă competitivă de minifotbal pe lista participanţilor, dar au dat şi o mână de ajutor în organizarea turneului, fapt pentru care primesc sincerele noastre mulţumiri. La fel ca şi „Bere Chişinău”, care a avut grijă de setea fotbaliştilor şi a spectatorilor şi a oferit premianţilor turneului genţi de voiaj. Nu au lipsit nici energizantele „Battery” care, evident, le-au încărcat bateriile celor antrenaţi în competiţie.

Despre competiţie, numai de bine: un adevărat spectacol fotbalistic ce a încântat văzul graţie nivelului înalt de pregătire a echipelor, asigurat şi de prezenţa unor valori ale fotbalului moldovenesc cum ar fi Sergiu Dadu sau Vlad Copoţ. Fiecare echipă a pus serios osul la treabă, iar din „cuşca” elegantă de la CS Buiucani ieşeau deseori scântei, dar, cu toate acestea, după consumarea confruntării nimeni nu a plecat supărat – buna dispoziţie a dominat festivalul pe toată durata acestuia şi chiar şi după, când „pe teren au intrat” plăcintele şi sărmăluţele.

Partenerii noştri:
„Cricova” SA; „Romatim” SRL
„Bere Chişinău”; „Battery Energy Drink”
Federaţia Moldovenească de Fotbal
Clubul sportiv pentru copii şi tineret Buiucani.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău