VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Favorite” aduce „Philipp Plein” la Chişinău
Martie 2011, Nr. 83

„Favorite” aduce „Philipp Plein” la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

În februarie, la Chişinău s-a mai deschis o poartă spre lumea designului vestimentar. Un studiou nou, modern şi stilat, şi-a deschis larg uşile pentru toţi admiratorii modei din Moldova. „Favorite” aduce pe piaţa autohtonă renumitul brand „Philipp Plein”, semnat de tânărul designer german cu acelaşi nume. Magazinul este situat pe una din străzile din centrul capitalei pentru comoditatea clienţilor, iar producţia oferită se adresează în special persoanelor stilate, care îşi doresc să arate bine întotdeauna.

De fapt, Philipp Plein a făcut dreptul şi a nimerit în lumea designului absolut întâmplător. A început de la crearea pieselor de mobilier şi decor pentru propriul apartament şi şi-a dat seama rapid că aceasta ar putea deveni o afacere. Şi-a deschis propria casă de modă în 2005 şi tot atunci a lansat şi prima colecţie de haine, încălţăminte şi accesorii fashion. Peste un an a lansat şi o linie de bijuterii – „Dirty Diamonds”, iar în 2007 a cunoscut celebritatea la nivel mondial, datorită colecţiei „Tattoo Couture”, realizată în colaborare cu tatto-artistul Mark Alter. Astăzi, imaginea brandului este „pantera neagră” Naomi Campbell, iar printre „fanii” lui Philipp Plein se numără Antonio Bnaderas, Justin Timberlake, Paris Hilton, David Beckham, Johnny Depp, Dima Bilan, Filip Kirkorov şi multe alte vedete.

Colecţiile „Philipp Plein” conţin note de gothic, glamour şi rock’n’roll în proporţii egale şi se remarcă prin culori sobre, stofe scumpe, printuri îndrăzneţe şi strazuri strălucitoare. Ele sunt luxoase şi practice totodată. Toată producţia se lucrează manual, motiv pentru care pe fiecare obiect al acestui brand se menţionează iniţialele meşterului şi anul fabricării, detalii care au devenit, în timp, o dovadă a calităţii înalte.

Plein acordă o atenţie deosebită detaliilor, de aceea hainele acestui brand sunt, practic, inconfundabile. El a fost unul din primii designeri care au utilizat simbolul craniului, care a şi devenit un simbol al colecţiilor sale. Apoi a început să lucreze şi cu cristale „Swarovski” pentru a-şi îmbogăţi printurile şi a le conferi o notă de lux şi originalitate. Un loc aparte în colecţiile „Philipp Plein” îl ocupă jeans-ii, care se produc din denim japonez, considerat cel mai scump şi mai calitativ material de blugi. Datorită lui, blugii se mulează perfect pe corp şi sunt foarte comozi.

Deviza lui Philipp Plein a devenit proverbul „Dacă vrei ca lumea să afle despre tine, trebuie să „strigi” cât mai tare”. Şi colecţiile casei de modă „Philipp Plein” într-adevăr „strigă” mai tare decât oricare altele.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău