VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Drive” în noapte
Octombrie 2006, Nr. 30

„Drive” în noapte

Comentează   |   Cuprins

Drive, încă un club de noapte, deosebit: nume mari, Mihai Trăistariu, sentimente, Corina, R&B, house, „Class”, atmosferă, „Jamaica”, Ana Lesco, curiozitate, strălucire, flăcări, Teodor, ritm de dans brazilian, pasional. Totul la Chişinău. Trei nopţi în care cele mai frumoase fete ale capitalei au defilat în cele mai sexy achiziţii.

A fost greu să fii la nivel alături de cea mai fierbinte şi mai dorită rusoaică a  României –  Ana Lesco –  cea care a făcut furori şi a provocat un adevărat incendiu de senzaţii pe ringul de dans. Mai n-a întârziat Natalia Gordienco, dar a fost OK până la urmă, a avut chiar şi o ieşire plină de ovaţii pe scena clubului. Toate cele trei nopţi au fost moderate de show-man-ul Mc Sley (România) şi de cele mai inspirate animatoare din Kiev şi Odessa. De asemenea, publicul a savurat muzică şi dans în cele mai moderne ritmuri selectate de neobositul şi exoticul DJ Kirpitch.

Nu uităm să precizăm că la deschiderea clubului au fost prezenţi numeroşi oaspeţi din mass media, vedete autohtone, oameni de afaceri. Dar aici fără nume. Şi fără poze. Aşa e cu adevăratele VIP-uri.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău