VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
„Dance Planet” planeta distracţiei
Iulie 2007, Nr. 39-40

„Dance Planet” planeta distracţiei

Comentează   |   Cuprins

De curând, la numărul localurilor de divertisment din capitală s-a mai adăugat unul, cu un stil deosebit: „Dance Planet” – club de noapte şi cocteil-bar deopotrivă, situat pe bd. Renaşterii, 33/1 (fostul magazin „Colibri” de lângă Circ). Localul are un design aparte: lipsa pereţilor interiori face ca sala să poată fi văzută din orice colţ, în mijlocul încăperii aflându-se locul preferat al oricărui vizitator – barul dreptunghiular, care se transformă treptat într-o scenă mare gata să găzduiască diverse programe de divertisment.
 
Show-ul de inaugurare a fost pe măsura aşteptărilor: focurile de artificii au dat startul bunei dispoziţii asigurate şi de o muzică de club de calitate. Cei mai activi vizitatori au fost premiaţi de către organizatori: cineva s-a înfruptat dintr-un cocteil enorm de tocmai trei litri din partea casei şi o masă în restaurantul „Magnolia”, aflat pe loc, la al doilea nivel, alt norocos a străbătut Chişinăul nocturn într-o limuzină luxoasă, iar pentru oaspetele care a câştigat un zbor cu avionul seara a fost de-a dreptul „stelară”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Vreau sa spun ca faima Clubului Dance Planet o strica persoanele care stau la intrare( security, administratori), care nici macar nu pot vorbi frumos cu oaspetii, ne mai vorbind de cultura si ospitalitate. Va rog, faceti schmbari in ce priveste aceste pesoane. ( la data de 06.03.2010 , fara nici o explicatie, nu am fost lasati sa intram, desi aveam facuta rezervarea din timp. nu dau nume, dar blonda de la intrare mai are cite ceva de invat, ce tine de intilnirea clientilor).
Ulia   -  
07 Martie 2010, 11:19
Sus ↑
Nu recomand la nimeni Dance Planet
Ulia   -  
07 Martie 2010, 11:24
Sus ↑
Dance Planet sucks!!!
Ulia   -  
07 Martie 2010, 21:52
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău