VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
„Beaujolais nouveau” la Casa Vinului
Decembrie 2011, Nr. 92

„Beaujolais nouveau” la Casa Vinului

Comentează   |   Cuprins

O serată deosebită, dedicată vinului tânăr „Beaujolais nouveau”, i-a adunat pe cunoscătorii şi admiratorii vinurilor de calitate. Restaurantul „Casa Vinului” a dat startul unei tradiţii minunate, originară din Franţa, de a întâmpina vinul tânăr în mod festiv, cu voie bună, muzică şi dansuri, colaborând cu producătorii autohtoni şi dăruindu-le oaspeţilor o seară de excepţie.

La „Sărbătoarea vinului tânăr”, participanţii au degustat vinurile din recolta anului 2011, produse de partenerii serii: Chardonnay, Pinot Gris şi Sauvignon Blanc de la „Acorex Wine Holding”, Sauvignon Blanc şi Merlot Rose de la F’Autor, Saperavi de la „Lion Gri”. Pentru vinurile servite, bucătarii restaurantului „Casa Vinului” au pregătit cele mai delicioase gustări şi bucate.

Oaspeţii au fost întâmpinaţi de hostesse îmbrăcate în stil Provence, iar pe parcursul serii au participat la concursuri şi au primit cadouri – vinuri de colecţie de la partenerii evenimentului. Atmosfera destinsă a fost asigurată de o trupă de instrumentişti şi vocalişti, care au interpretat live muzică franceză şi jazz. Iar spre final, fiecare invitat a primit câte un portret şarjă, executat pe loc, pe parcursul serii, de un caricaturist.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău