VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
“Comedy Club Chisinau Style” la 12 luni de activitate!
Decembrie 2007, Nr. 44

“Comedy Club Chisinau Style” la 12 luni de activitate!

Comentează   |   Cuprins

Se zice că umorul lungeşte viaţa, te menţine tânăr. E o reacţie chimică ce ne influenţează pozitiv creierul, râsul fiind recomandat chiar de medici. Adevarat sau nu, cert este faptul că ne petrecem cu plăcere timpul în compania oamenilor hazlii.

Eroii de data aceasta sunt băieţii de la «Comedy Club Chişinau Style», cu un an de activitate împlinit pe 10 noiembrie 2007.

Timp de 12 luni, au acumulat în palmaresul lor 18 spectacole, ceva experienţă, multe zâmbete şi râsul publicului până la lacrimi.

Desigur că nu a fost deloc uşor, dar ceea ce merge de la inimă - la inimă ajunge.  Si, ca un rezultat mult aşteptat, Moscova îi include pe băieţii de la Chişinău în grupul de autori al lui «Comedy Club Moscow Style». Este o notă maximă! Este un rezultat excepţional!

Nicu Ţărnă

“Eu mă aşteptam să văd ceva tipic moldovenesc, ceva «Made in Moldova», dar ceea ce am văzut, este la nivel de «Comedy» adevărat, cu tentă europeană. Puţin m-a deranjat că s-au exploatat mult viciile poporului şi aşa sărac, dar, mă rog, cine nu se autoironizează, nu are viitor.”

Andrei Porubin

“Sigur, mi-a placut foarte mult ideea de a deschide şi la noi un «comedy» al nostru. Salut îndrăzneala băieţilor, maniera lor scenică, temele şi procedeele abordate de ei. Nu e deloc uşor să-ţi scrii tu însuţi texte şi să le prezinţi în scenă, credeţi-mă, o spun în cunoştinţă de cauză.”

Aura
“Sincer, am râs în hohote! Glumele au fost foarte bune, mult mai performante decât cele prezentate de ruşi.”Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sicera sa fiu m-au uimit baieti, unii ii critica , dar adevarul este ca lumea pur si simplu stie a critica nu si a face ceva ...deci le spun bravo baietilor, mergeti numai inainte!!!
olicicadonici89   -  
08 Martie 2012, 00:04
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău