VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
“Cavio Interiors”: stil şi eleganţă
Decembrie 2006, Nr. 32

“Cavio Interiors”: stil şi eleganţă

Comentează   |   Cuprins

De curând, la Chişinău a avut loc deschiderea oficială a salonului de mobilă “Cavio Interiors”, o linie de mobilă de lux cu renume european. Într-o ambianţă caldă şi agreabilă, oaspeţilor le-au fost prezentate colecţii exclusive „Cavio Interiors”, care se bucură de recunoaştere pentru calitatea desăvârşită şi stilul clasic în care o atenţie specială se acordă detaliilor, culorilor, liniilor fine de design.
 

Salonul este unic la Chişinău, iar suprafeţele de expunere largi permit să se pună în valoare fiecare piesă de mobilier. Avantajul vizitatorilor salonului a fost posibilitatea de a beneficia de reduceri de până la 30 la sută, toate achiziţiile fiind însoţite de cadouri.

Brandul „Cavio Interiors” este prezent în  peste 40 de ţări, cu o reţea vastă de magazine în Rusia, Ucraina şi Italia. Graţie designerilor care ştiu să „joace” cu stilul şi culorile, sortimentul variat de mobilă îşi poate găsi locul perfect în casa sau în apartamentul dvs. Nu vă rămâne decât să vizitaţi „Cavio Interiors” amplasat pe str. Mioriţa 10A (tel. 28 37 07) sau să accesaţi www.cavio.it, să vă îmbolnăviţi de perfecţiunea şi unicitatea „Cavio Interiors”, şi să faceţi alegerea potrivită pentru livingul, dormitorul sau bucătăria dvs. Un vis care vi se poate realiza chiar astăzi.

Eugenia Buzu

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

buna ziua. An anul 2009 am cumparat an toata casa mobila de la dv-stra. am avut ceva probleme care pana la urma nu s-au mai rezolvat. sper pe viitor ca ceilalti clienti sa fie mai norocosi ca mine. Am cumparat si o saltea la dormitor care era deformata, mi s-a promis ca se v-a schimba, dar fara succes. Oricum multumesc. si daca mesajul meu va suparat cu ceva ma iertati.
Iuliana   -  
19 August 2011, 20:06
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău