VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
“Café Café”, localul chic de pe strada Eminescu
Octombrie 2007, Nr. 42

“Café Café”, localul chic de pe strada Eminescu

Comentează   |   Cuprins

Micuţă şi comodă, rafinata cafenea “Café Café” de pe strada Eminescu a îmbrăcat pentru o seară culori sofisticate cu sclipiri calde aurii şi şi-a deschis uşa către toamnă şi prieteni.

Graţie imaginaţiei a noilor patroane, frumoaselor şi mondenelor surori Natalia Stati şi Olesea Diacov localul s-a bucurat de o nouă ţinută, regăsindu-se în motivele unei toamne de aur.
 
Canapele şi pernuţe de culoarea ciocolatei amare şi a cafelei cu lapte, mese învăluite în lumina abajururilor din mătase de la Penta, barul executat din piele veritabilă şi sticlă, scaunele transparente Kartell de la Philippe Starck şi pereţi tapisaţi cu oglinzi au nimerit sub o ploaie de chic ce se revarsă în toate nuanţele aurului.

Oaspeţii invitaţi la deschiderea “Café Café” au savurat Moet Chandon şi cel mai glamour cockteil al tuturor timpurilor – Rossini (care, apropo, poate fi regăsit în meniul de aici). Iar la desert, în ritmuri incitante de disco-house, nimeni nu a ezitat să se scalde într-o ploaie de pudră aurie pe care şi-au presărat-o unul peste altul din tot sufletul şi fără rezerve!

Trageţi de uşa “Café Café” de pe trotuarul din zi în zi tot mai fashionable şi veţi vedea că sunteţi aşteptaţi...  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău