VIP Magazin
28 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Ianuarie 2005, Nr. 09-10

Oameni şi stil

Carte de vizită. Şi în această ediţie a revistei ne jucăm cu ceea ce se numeşte contraste. De exemplu, Serafim Urechean crede că peste noi vine o perioadă politică absolut halucinantă, că în ţara noastră se vor întâmpla lucruri memorabile, în timp ce Lorina Bălteanu spune, plictisită, că la noi nimic important nu se întâmplă. Ceea ce veţi citi despre aceste două personaje redutabile şi curioase în peisajul moldovenesc, s-ar putea să vă impresioneze sau, cel puţin, să vă confirme atitudini mai vechi.

Dar o să descoperiţi şi oameni noi despre care, cu siguranţă, aţi citit foarte puţin. Victor Alerguş, bărbatul care s-a maturizat în iadul Afganistanului şi care iubeşte viaţa mai mult decât toată lumea luată la un loc. Alexandru Spiridon - antrenorul de 44 de ani care arată de 30, omul încântat de ultimele provocări ale destinului său fotbalistic. Loretta Handrabura - o tânără care vrea să răstoarne stereotipurile şi acceptă entuziasmată chemarea politicului. Mi-aş dori foarte mult s-o regăsesc, pe la mijlocul lui martie, în noul Parlament. Nina Costiuc - femeia fără mască, puternică şi sclipitoare. Vitalie Cazanir - omul care s-a ferit de politică, dar nu a putut-o evita. Marian Stârcea - omul-muzică. Anişoara Popenco - blonda timidă şi deşteaptă de la MUZTV. Şi, vârf la toate şi la toţi, 50 de bestii masculine celebre. Fetelor, nu oftaţi, lectura abia începe!

Bravo, colegi! Vreau să vă mai spun că aveţi în faţă acest număr pentru că echipa noastră a muncit chiar şi în luna cu cele mai multe sărbători, renunţând la sâmbete, duminici, stiluri noi, stiluri vechi... Ne-a stimulat şi premiul pe care l-am primit la finele lui decembrie -"Pentru cel mai reuşit debut în presa scrisă".

Prognoză stil. Urmează un an în care trebuie să muncim şi mai mult. Un an în care culorile îşi vor pune amprenta politică pe stilul nostru vestimentar absolut apolitic. Mai mult din întâmplare, vom purta pantaloni roşii, cravate şi pulovere galbene, fulare şi eşarfe orange şi rujuri trandafirii. Şi în orice alegere se va ghici sau se va presupune greşit o preferinţă politică pe care s-ar putea să nu o avem. Mai bine evitaţi să daţi culorilor alte nuanţe decât exprimă ele. Sau purtaţi, până îşi anunţă primăvara trendurile, clasicul negru sau combinaţia absolut neutră de alb şi negru. Cu atât mai mult, cu cât e sobră şi stilată. Şi potrivită pentru evenimentele mondene pe care le vom reflecta în "VIP magazin".

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău