VIP Magazin
30 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Mai 2011, Nr. 85

7 ani de sinceritate

După 7 ani, „VIP magazin” este cea mai notorie şi populară revistă din Moldova

Nu ştiu cum au trecut. Repede. Prea repede. Am sărit de la primăvară la toamnă fără să savurăm detaliile. Dacă vrei să reuşeşti trebuie să accelerezi mereu. Iar această acceleraţie ne-a costat propria libertate, timpul în care ne-am fi putut trăi pasiunile simple pentru cărţi, prieteni sau călătorii. Sacrificii şi victorii. Mai multe victorii, totuşi...

Ultimul sondaj realizat de IMAS arată că suntem cea mai populară revistă din mediul urban (vedeţi tabelul mai jos). E o mare victorie, nu? Am ocupat o nişă importantă pe piaţa media şi ne bucurăm că succesul nostru e recunoscut de toată lumea... Am început ieri să ne facem o listă de oameni cu care ne-am împrietenit în aceşti ani. Sunt sute de personaje şi mulţi dintre ei ne sunt prieteni. Pe unii îi cunoaşteţi, din revistă. Pe alţii – mai puţin, pentru că prieteniile nu sunt neapărat legate de celebrităţi. Am răsfoit prin minte evenimentele la care am fost prezenţi şi pe care le-am reflectat în aceşti ani. Sute de inaugurări de companii, lansări de produse, saloane auto, bănci, magazine, evenimente teatrale, culturale, oficiale... Facem parte dintr-o lume extraordinară, plină cu oameni inventivi şi prin creşterea şi dezvoltarea acestei lumi vedem cum creşte ţara, cum devenim competitivi, cum ne aplaudă Europa.

Mi-am imaginat aniversarea noastră din acest an într-un fel foarte deosebit. Ne gândeam la o zi de weekend, la o petrecere simplă la care să ne invităm prietenii vechi şi să-i cunoaştem mai bine pe cei noi, unde să ne întrebăm de sănătate, să ne urăm un car de noroc şi să mergem mai departe. Păstrăm ideea pentru anul care vine. Şi 8 e o cifră frumoasă. Semnul infinitului. Acum, ca să nu se treacă aniversarea noastră oricum, vă las să admiraţi retrospectivele celor 7 ani şi să lecturaţi gândurile colegilor mei, cei care fac parte din echipa de creaţie a revistei. Ne-am permis şi noi, o dată, să devenim personajele propriei reviste. Am vrut să vedem cum e... E straniu şi... plăcut, nu ştiu cum... Când l-am întrebat pentru ce ne iubeşte, maestrul Nicolae Botgros ne-a spus foarte simplu – pentru că sunteţi sinceri. Să ştiţi că am fost sinceri, ca şi până acum. Lectură frumoasă şi la mulţi ani!

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău