VIP Magazin
16 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Iunie 2010, Nr. 74

Rodica CiorănicăMai rău să nu fie…

Aşteptam primăvara ca pe o salvare şi… s-a şi dus primăvara. Fără să ne salveze. Acum, se pare că aşteptăm să vină toamna.

Uimitoare forţa moldovenilor! Cu cât mai greu este, cu atât mai tare ne ambiţionăm să arătăm că ne e bine. Criza s-ar putea să fie exact cea mai potrivită pentru mişcare şi vizibilitate. Televiziunile cresc şi ne tot oferă ceva mai altceva decât a fost. Politicienii aşteaptă să mai treacă printr-o campanie şi să se lămurească odată lucrurile. Sunt prea multe culori în politică pe care e foarte greu să le asortezi... Oamenii de afaceri lansează proiecte noi. Noi ieşim în fiecare lună cu o revistă nouă. Iar în acest număr mai găsiţi un cadou – o ediţie specială dedicată Campionatului Mondial de Fotbal.

Cu această ocazie, poate o să ajung şi eu printre fani şi o să-i ţin companie soţului, pe canapea... Nu de-atâta că-mi place fotbalul, dar am realizat cu mult efort ediţia aceasta şi vreau să înţeleg că a meritat. Pot să deschid vreo două paranteze din culisele „VIP magazin”-ului, ca să înţelegeţi că munca noastră nu e deloc un cocteil ameţitor de plăcut sau, vorba bancului, nu lingem miere aici... Sute de fete ne-au trimis poze pe site. Băieţii au discutat tкte-à-tкte cu majoritatea dintre ele. Au ales 32. Stilistul le-a cusut costume de baie în culorile ţărilor participante. Am căutat sponsori, însă aproape că nu i-am găsit... A fost greu, este, dar vrem să demonstrăm că ne descurcăm singuri. Ştim să facem produse bune, inedite, cu bani puţini....

Nu obişnuiesc să mă plâng, dar e o perioadă grea pentru toată lumea. În diferite aspecte. Ploi dese şi scurte, aproape londoneze. Stări ce alternează între depresie şi zbor. Ne izbim de pereţi, sperând că pot fi înlăturaţi uşor, dar ei sunt mai de neclintit decât credeam. Şi totuşi ne mişcăm. Găsim forţă să zâmbim chiar. Afacerile sunt pe burtă la cei mai mulţi dintre cei harnici, dar, cum zicem noi, mai rău să nu fie, important e să nu ne scufundăm. Să plutim... Depindem unii de ceilalţi mai ceva ca într-o familie. Şi ne bucurăm dacă altora le merge bine, pentru că o să ne meargă şi nouă.

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-1°