VIP Magazin
27 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Mai 2010, Nr. 73

Rodica CiorănicăOamenii lunii mai

Angela Gonţa. De mult timp ne doream o copertă cu ea. Este una dintre cele mai speciale persoane pe care le-am cunoscut vreodată. Pe cât de deşteaptă, pe atât de modestă. Pe cât de frumoasă şi curajoasă în meserie, pe atât de calculată şi rezonabilă în tot ce face. Tot timpul am senzaţia că nu o cunosc aproape defel. Chiar dacă drumurile noastre se intersecteză mereu de vreo 15 ani încoace, am comunicat la fiecare ocazie exact atât cât să nu trecem limitele, să nu forţăm spre soare mai multe porţi şi ferestre decât se poate să rămână deschise. Suntem încântaţi de ce a ieşit. Şi de pozele cu ea, şi de interviu. Sinceră, matură şi foarte sigură.

Nicolae Andronic. Încă un om pe care-l ştiu de mulţi ani. Încă de pe când luptam „ziaristic” împotriva preşedintelui Lucinschi, noi aflându-ne în echipa ex-preşedintelui Snegur. Imaginea lui publică în cele mai dese cazuri este diferită de imaginea lui reală. Riscurile „meseriei”. Întotdeauna a fost un om direct, a spus fără menajamente ce gândeşte, ce crede şi poate că de asta în ultimii ani cariera lui politică nu este tocmai cea pe care ar merita-o. Ca un zbor frânt. Dar pe Andronic e dificil să-l frângi. Vă convingeţi din interviul cu el.

Altfel... am realizat, în albastru, un portret al clasei noastre politice trimise pe Pandora. Imaginar, desigur. Vă rog, fără supărare, dacă cumva faceţi parte din clasa noastră politică. It’s ok, e doar un exerciţiu de imaginaţie... În ciuda crizei despre care se spune că abia acum a ajuns cu adevărat şi la noi, Victor Miculeţ a lansat noul BMW seria 5 cu lume multă şi frumoasă... În proiectul prezentat de Hugo Boss, am fost uşor emoţionată să regăsesc gândurile despre femei ale exponenţilor generaţiei noastre. Pot să-i zic acum generaţia „VIP magazin”, adică oameni cu care am făcut facultăţi în aceeaşi perioadă şi care sunt azi viceminiştri, muzicieni sau foarte importanţi în lumea sportului. O să vă impresioneze, cu certitudine, Sandu Gorgos, un compozitor carismatic cu prezent ochios şi cu viitor care poate fi mai mult decât mare. Şi Yolka, o brunetă nonconformistă şi foarte caldă. Asta e lumea „VIP magazin” din această ediţie. Dacă aş mai fi avut rânduri, aş mai fi scris despre această lume. În fiecare pagină o să descoperiţi câte o bucăţică din ea. Este frumoasă şi plină de esenţă.

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău