VIP Magazin
16 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
August 2009, Nr. 64-65

Rodica CioranicaGînduri de peste vară…

Zilele trecute, mergeam aproape alergînd pe culoarele Casei Presei, cu geanta aruncată pe umăr, şi mi s-a părut că am din nou 19 ani şi că vin la agenţie (primul meu loc de muncă) cu cea mai nebună relatare, că acuşi o să intru la redactorul-şef să-i spun ce declaraţie a făcut cutare şi că o să fac o ştire tare de tot, pe care o voi auzi seara la „Mesager”. Chiar dacă nimeni nu va şti că eu am scris-o...  E o senzaţie fantastică să ştii că eşti printre primii care au pus mîna pe o noutate… În acest moment, mi-am invidiat uşor colegii de la PRO TV, care trăiesc senzaţia noutăţii de cîteva ori pe zi. Poate că nu de fiecare dată le sclipesc ochii, poate că li se mai face şi rău de-atîtea evenimente, poate că ar vrea uneori să se rupă de toate, chiar dacă PRO TV este 99 la sută viaţa lor, dar, în general, ei sînt cei care fac un lucru excepţional. Se expun, spun adevărul, suferă, se bucură pentru alţii. Şi atunci noi, ceilalţi, ştim că nu sîntem singurii care simţim ca ei. De 10 ani simţim ca ei. La mulţi ani, dragii noştri!

Vara aceasta ne-a adus confirmarea oficială că „VIP magazin” este cea mai citită revistă din Moldova. Printr-un sondaj public, realizat în primăvară de compania TNS. Încă mai primim felicitări, dar nu ne permitem să ne relaxăm. E un an greu şi vă promitem că vom rămîne şi mai departe cei mai buni.

Aşa cum vara asta a fost foarte încărcată cu evenimente politice şi criză economică, am hotărît să facem un număr mai lejer, cu multă lume frumoasă în ea: cupluri care vor să-şi spună „da” pe totdeauna, despre nunţi, despre anii de liceu, „Fabrica de staruri” şi tot ce nu provoacă gînduri triste.   

Cît stăteam într-o seară la un ceai întîrziat cu o bună prietenă şi ne ziceam, vorbind despre bărbaţi, în general, că din toate gîndurile şi întrebările noastre, din toate încercările de a le justifica dispariţiile, răceala, uitarea, nesimţirea de a nu răspunde la telefon, de a spune uneori „iartă-mă”, există doar două variante valabile – ori te iubeşte, ori nu. În aceste momente de discuţie aprinsă în casa ei înflorea Regina Nopţii. Toţi zece boboci odată. La aceeaşi oră. E un semn de mare fericire, mi-am zis. În aceeaşi noapte am visat-o cu rochie şi mărgele noi. În vis, mă bucuram că e prietena mea şi că n-o să-i fie jale să-mi dea adresa magazinului de unde şi-a luat rochia cea frumoasă. Visul meu şi florile ei sînt semne de mare fericire. Nu vă spun cine e, e celebră şi admirată, şi dacă se ţine fericirea de ea cu tot dinadinsul, luna viitoare o invităm pe copertă. Să ne spună la toţi cum e să fii fericit.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-1°