VIP Magazin
27 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Decembrie 2004, Nr. 07-08

Personalităţi în contrast

Pentru multă lume, coperta noastră precedentă (cea cu preşedinţii) a însemnat un mare semn de întrebare, multă nedumerire, iar pentru un cerc poate mai mic de oameni - un oftat de uşurare. Ceva de genul - "în sfârşit, s-au împăcat". Pe cei doi preşedinţi i-au sunat mulţi cetăţeni care au crezut că e o glumă de toamnă apariţia lor neaşteptată pe coperta noastră. Cineva dintre ziarişti a luat-o, foarte serios, drept o acţiune de conciliere naţională dintre cei pro-Snegur şi cei pro-Lucinschi. Ne-am gândit că e bine că lumea şi-a pus atâtea întrebări şi că a ajuns atât de departe cu presupunerile, chiar dacă noi nu facem politică şi nu ne gândim la strategii de conciliere naţională, deşi, ca toată lumea, vrem să fie bine în această ţară. Noi oferim o tribună pentru fiecare care are ceva de spus. Indiferent dacă gândim la fel sau nu.

Mulţi ne-au întrebat de ce nu a fost şi preşedintele Voronin alături de primii doi şefi de stat. Răspundem. Unu. Pentru că dl Voronin încă nu e ex-preşedinte, aşa cum sunt preşedinţii Mircea Snegur şi Petru Lucinschi. Doi. Ne-am gândit, în taină, că pe actualul preşedinte l-am putea solicita pentru una dintre copertele ulterioare. Oricum, pentru noi a fost o onoare enormă să avem coperta pe care aţi văzut-o cu toţii şi, pe această cale, le mai mulţumesc încă odată celor doi preşedinţi pentru plăcerea cu care ne-au acceptat ideea.

...Şi în ediţia curentă veţi găsi o serie de personalităţi cu viziuni absolut contrastante. Cu opţiuni de dreapta, de centru, de stânga. Victor Ciobanu, Boris Gamurari, lurie Roşea, Eugenia Ostapciuc.Toţi îşi iubesc ţara. Doar că văd diferit drumul spre bine. Şi au tot dreptul.
Citiţi acest număr. E unui deosebit. Plin de contraste şi surprize. Un număr de sărbători. Sper că am venit şi mai aproape de dumneavoastră. La mulţi ani!

PS: Dacă nu ne-aţi urmărit de ia primul număr, puteţi face rost de toată colecţia "VIP magazin" la redacţie.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău