VIP Magazin
29 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Octombrie 2008, Nr. 54

Rodica CioranicaToamnele în the city Chişinău

Buna. Adică bună să vă fie şi luna octombrie. Septembrie a fost mai cu ploi, mai sturlubatic, mai cu vînturi nocturne şi aproape că nu a vrut să zîmbească. Dar noi am manifestat toată toleranţa din lume faţă de capriciile de fată mare ale acestui început de anotimp şi ne-am căutat de treburi.

Fetele faimoase de pe copertă sînt vedete PRO TV, care ne furnizează de nouă ani cele mai obiective şi interesante ştiri. Ele şi-au jucat rolurile pe frig, să nu reţină procesul, şi astfel am ieşit cu o copertă marcă Sex and The City Chişinău. Motivaţia pentru city e că la mijloc de octombrie avem Hramul oraşului, iar prima, adică cea cu sexul, vine de la denumirea celebrei pelicule americane. De fapt, am încercat un fel de mouving, vedetelor noastre  le-au plăcut rolurile de actriţe, dar şi cele de mici bîrfitoare. Aşa că din articolul cu ele veţi afla totul despre bărbaţi, shopping, iar despre bărbaţi, despre oraş, despre femei, despre primarii Chişinăului, mai pe scurt, citiţi revista. Din articolul cu fetele PRO sperăm să aflaţi o moleculă din răspunsul la dureroasa, veşnica şi  superba întrebare - ce vor femeile? Şi asta în condiţiile în care nici una din ele nu ştie ce vrea.  

Chiar dacă e foarte captivant, nu vreau să vorbesc doar despre proiectul de pe copertă. Pentru că avem şi alte lecturi, la fel de interesante. Cu o altă abordare a Chişinăului venim în tema numărului – Chişinău, oraş european.

Tot în această ediţie citiţi confidenţele lui Valeriu Lazăr, după doi ani de când nu mai este ministru al Economiei.

Restul, citiţi mai departe. E o revistă care nouă ne place pentru că am făcut-o, şi pe asta, cu dragoste şi cu noutăţi surpriză (!). Altfel, savuraţi toamna, umpleţi-vă plămînii cu mirosul ei, sufletul - cu emoţia ei roşcată şi căutaţi în arhivele cu muzică piesa lui Mihai Dolgan „Toamnele”. Nu avem nimic despre Mihai Dolgan în această ediţie, dar e prima toamnă fără el, prima din “Toamnele, la Moldova toamnele”... 

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău