VIP Magazin
31 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Iunie 2008, Nr. 50

Rodica CioranicaJURNAL DE 50

Am ajuns la 50. Nici nu ne-am gîndit că se va întîmpla atît de repede, dar nici nu ne-a trecut prin minte că se poate să nu…

Vieţi de copertă după aproape 5 ani “O piedică în calea uitării”, scrie pe pozele de demult... Autografe de acelaşi gen ne-au lăsat fiecare persoană cu care am contactat. Iar de la coperţile care i-au făcut recunoscuţi şi pînă azi destinele multora dintre ei au luat turnuri pe care nu le-ar fi prezis nici cea mai bună vrăjitoare.  

Ion Sturza urma să ajungă foarte important în maşinăria Rompetrol. Jurnalista Tatiana Tîbuleac a reuşit să abandoneze cu durere PRO-ul, dar şi să revină. Aurelia Vasilică a născut-o pe Sofia, iar Aura – pe bomboanele ei gemene şi o afacere legată de organizarea evenimentelor. Nata Albot cred că a realizat din toată inima cele mai mari performanţe – l-a născut pe Bogdan, pe urmă pe Eva, cîteva afaceri, iar la urmă – şi pe Sofia. Edgardo Ruggiero moare de dor de Moldova, iar partenera lui de copertă, Tatiana Iftodi, a zburat peste ocean să se căsătorească acolo cu un moldovean. Arcadie Zaporojanu a ajuns în topul celor mai influenţi moldoveni pentru influenţa sa în mediul fotbalistic, iar Natalia Barbu iese pe locul 10 la Eurovisionul de anul trecut, intră în lumea şoferiţelor şi se pare că se găteşte de nuntă. Primii doi preşedinţi, Mircea Snegur şi Petru Lucinschi ajung prietenii noştri, mai mult prin corespondenţă, iar Lorena Bogza este cea mai  privită vedetă de televiziune. Halim Ateş ajunge să se simtă bine şi în Azerbaijan, iar Inna Grătinici - director al agenţiei de modele “New Face”. Serafim Urechean ajunge unul dintre cei mai neliniştiţi parlamentari, iar nepoţica lui creşte cu trei anişori. Arhitectul italian Patrizio Corno rămîne la Chişinău şi creează proiecte uimitoare la compania dlui Anatol Stati, iar Angela Aramă devine deputată, divorţează şi îşi ia viaţa de la început. Cel mai tânăr bancher, Grigore Gacikevici, aduce BEM în topul celor mai de încredere bănci locale, iar între timp în familia sa a apărut şi primul copil.
Doamnele frumoase de pe coperta primului număr aniversar continuă să înflorească. Ina Vieru îşi extinde afacerile, în schimb viaţa ei privată e un pic mai “ciudată”, cum zice ea. Sanda Filat face activitate didactică şi mai este şi colega noastră pentru rubrica Psi. Foarte bine le-a mers Luciei Berdos şi Nataliei Abaşchin, care au născut cîte unul şi, respectiv, doi copii, după vîrsta de 35 de ani. Cuplul Ala Herţman şi Alex Kaleniuk şi-au extins afacerea şi se iubesc la fel de mult ca la apariţia pe coperta noastră. Familia Granero a plecat din Moldova, iar Corina Jarcuţchi şi-a finalizat studiile în străinătate şi a revenit acasă, bucurîndu-şi părinţii cu o nuntă şi cu idei fresh în businessul de familie. În familia lui Dumitru Diacov au mai apărut doi nepoţi – Tristan şi Dumitru. Iar Natalia Cheptene s-a căsătorit şi a născut şi o fetiţă – Eva. Vlad Filat a schimbat fronturile în politică, a ieşit mai în faţă, şi-a făcut partidul lui şi luptă. GheorgheŢopa cântă,  Dumitru Braghis luptă şi el, ca toţi politicienii, iar cîinele Case nu mai este...

Proiectul “99 femei de succes” îşi va găsi continuarea în acest an. Alexa nu s-a căsătorit cu Sandu Grecu, cum şi era de aşteptat. Cleopatra în schimb a ajuns departe. În curînd, ne va uimi cu un nou proiect – o Cleopatră în miniatură care-i poartă hainele şi care mai şi cîntă toată ziua “Ghiţă”. Luminiţa Morozan s-a căsătorit şi se pare că în curînd va fi mămică. Adrian Ursu, pedantul, încă mai întreabă fetele: “Mă iubeşti?”. La toată lumea noutăţi – Oleg Ţopa s-a căsătorit cu modelul Inga Tezic, iar Ana Popenco tocmai şi-a scos vălul de mireasă... A născut şi Ileana Lazariuc, reuşind să se filmeze şi pe ultima peliculă a lui Sergiu Nicolaescu. Victoria Nikitcenko cîntă, la fel de bine, iar Diana Stratulat a lăsat NIT-ul şi... o aşteptăm. Nicu Ţărnă, Tania Cerga şi Marcel Bostan împart succesul cu melomanii. După ce a apărut pe coperta noastră, Irina Bivol şi-a luat maşinuţă, iar Jasmina nu poate fi uitată de cititorii noştri din România... Oleg Voronin nu a rupt exclusivitatea cu “VIP magazin” şi nu a mai dat interviuri din martie 2007 încoace. Poveştile coperţii noastre de trei ani le cunoaşteţi. Şi drama incredibilă a familiei Dolgan...

Victor Miculeţ şi fiica lui sînt fericiţi, iar moldovenii continuă să stea în rînd după BMW-uri, de parcă ar fi cele mai ieftine maşini din Europa. Bruno Duthoit conduce în continuare compania “Orange”, iar Doriana şi Margareta pot fi admirate pe scena Naţionalului. Natalia Gordienco e tot aşa de frumoasă, iar Gabriel Stati chiar dacă nu-şi vede capul de atîtea trebi, a fost între timp la ziua de naştere a “fratelui său” Steven Seagal şi n-o să ne mire dacă-l vom găsi în distribuţia unei pelicule hollywoodiene.

Cîte lucruri am făcut, domnilor! Nelly Ciobanu ne-a arătat-o pe Mirela şi s-a fotografiat în epoca lui Marlene Dietrich. Saro Salemi e la toate posturile de radio. Ala Menşicov are grijă de Ştefania, Andrei Sochircă se chinuieşte cu singurătatea sa, iar Mihaela Strîmbeanu aşteaptă ochiul care o va remarca şi o va plasa în filmul care va fi biletul ei spre nemurire... Ludmila Bălan mai face naveta între Chişinău şi Bucureşti, iar Ştefan Petrache se găteşte de spectacolul de mare anvergură de la anul. Familiei Berdos îi zicem “La mulţi ani!” pentru Delia, care face în curînd primul anişor, şi pentru Dorian, care face 40. Trebuie să menţionăm aici şi proiectele de rezonanţă - “50 cei mai influenţi moldoveni” şi “50 branduri moldoveneşti”.

Ediţia 50
După ediţiile cu coperţi sclipitoare de pînă acum, care ne-au făcut cea mai bine vîndută revistă de la noi, venim cu o copertă cu oameni obişnuiţi, care nu au nimic cu glamourul, dar care poartă nume de miniştri în cel mai proaspăt guvern.

În cealaltă primăvară vom face 5 ani. Sperăm să vă spunem şi atunci cît de mult vă iubim şi să vă oferim la fel de multe motive de prietenie. Măcar tot atîtea ca pînă acum. Vă mulţumim pentru fidelitate. V-am pupat!

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău