VIP Magazin
21 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Decembrie 2007, Nr. 44

Rodica CioranicaDe-ale sfârşitului de an bun

Recunosc, am avut un an bun. Ca să nu par zgârcită în complimente cu Moşul, care a fost generos cu noi, spun mai mult – am avut un an foarte bun. Foarte bun nu înseamnă vacanţe pe insule exotice – asta e pentru bătrâni bogaţi sau tineri blazaţi, dar tot cu bani mulţi. Noi şi lumea din jurul nostru am muncit pe rupte, cu nopţi şi zile fără pauze la prânz, iar la fiecare nou început de lună cred că nici nu am reuşit să ne admirăm rezultatul, adică noua ediţie a revistei, pentru că eram până peste cap în fişierele numărului următor. Şi nu a fost doar la noi aşa. Toată lumea a alergat ca într-o cursă contra cronometru. Şi tot e mai bine să nu-ţi mai vezi capul de trebi decât să nu ştii ce ai de făcut.  

Cel mai important lucru în acest an, pe lângă micile şi marile victorii ale revistei, este că au împărţit cu noi  respectul şi încrederea cele mai mari personalităţi din afaceri, politică, media şi arte. Pe copertele revistei s-au succedat oameni pe care nu i-aţi fi întâlnit nicăieri în altă parte, oameni ale căror nume le auziţi zilnic, dar pe care e foarte greu să-i întâlneşti la televizor sau la supermarket…

Oricum, pentru luna celor mai speciale momente ale anului am şi realizat noi o ediţie mai altfel. Aveţi fiecare dintre dvs. un disc de la Saro Salemi, un italian talentat care scrie muzica pe care o simte aici, între moldoveni şi moldovence. Veţi citi povestea unei familii de excepţie, caldă şi frumoasă – cea a Valentinei şi a lui Nicolae Tricolici, şeful de la „Supraten”, şi a fetelor lor, stabilite la Londra. Echipa noastră, împreună cu patru crăciuniţe focoase, cu şampanie şi un Hammer,  a fost prima care a ajuns înainte de sărbători în oficiile VIP-urilor şi le-a  luminat o după-amiază dintr-un sfârşit de week-end. Tot noi am fost singurii ziarişti care am dat mâna cu celebrul actor hollywoodian Steven Seagal, care, apropo, ar prefera să nu mai vorbească  vreodată cu ziariştii. Pentru noi, a acceptat un compromis. Ne-a împărtăşit cât de „grea e viaţa de artist”, cum nu poate merge pur şi simplu pe străzile Americii, de ce nu va uita Moldova, care este primul cuvânt pe care l-a învăţat la noi şi de ce, sperăm, îl vom mai întâlni pe aici.

Noi vă dorim Sărbători Fericite, să împrăştiaţi lumină şi să primiţi lumină de la cei dragi şi să fiţi alături de noi şi în anul care vine. Noi vă dăm întâlnire la 1 februarie, când veţi avea o ediţie de ianuarie-februarie, iar până atunci, la finele lui decembrie, căutaţi în chioşcuri ediţia a treia TOP „50 cei mai influenţi moldoveni ai anului 2007” şi aflaţi cine şi de ce este considerat influent.

Încă o dată, să fiţi iubiţi şi fericiţi. La mulţi ani!

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău