VIP Magazin
28 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Noiembrie 2007, Nr. 43

Rodica CioranicaOameni speciali

Azi, în această pagină, ca un aperitiv înainte de lunch, vreau să vă vorbesc despre oamenii din această revistă.

Nicolas Nicula. Este afaceristul (vezi sensul pozitiv al cuvântului) moldovean care „a pus pe covor” toată Europa. El şi soţia sa Irina sunt proprietarii fabricii „Covoare Ungheni”, iar în ultimii ani şi-au extins afacerea la Iaşi, Alba-Iulia şi Kiev. E o poveste de afaceri fantastică.

Nicoleta Stati. Viaţa ei înseamnă câteva lucruri: picturile prin care îşi trădează emoţiile, sentimentele şi dragostea; fiul ei e singurul care o poate scoate din atelier şi aduce acasă; tatăl ei, care, prin perfecţiunea sa, a făcut-o să nu mai vadă alţi bărbaţi în jur. Zâmbeşte rar, pentru că trăieşte “într-o societate de care se minunează toată lumea”.

Victor Ţurcanu. E un om care a muncit enorm ca să ajungă la statutul de azi. Mie mi se pare că dl preşedinte al BC “Victoriabank” are ceva din atitudinea lui Mihail Gorbaciov, iar fiul său Roman, în copilărie, spunea: “Tatăl meu e Lenin”. Asocierea vine din aceeaşi ţară, oricum...

Viorica şi Vitalie Nagacevschi. Sunt printre primele gazde ale emisiunii “VIP magazin” din duminicile PRO TV-ului.  Doi oameni care ne-au spus o bucăţică din halucinanta lor poveste de cuplu. Când revista noastră va ajunge la 300 de pagini, o să revenim la ei pentru detalii, culoare şi lucruri pe care încă nu le-au spus nimănui.
Nelly Ciobanu. E la prima apariţie în revista noastră. Recunoaştem că este femeia care putea fi pe prima copertă, dar oare nu e bine şi aşa? A meritat să aşteptam trei ani şi ceva de la primul număr ca să venim azi cu o copertă cinematografică, retro, intrigantă, ca în interior să regăsiţi o femeie celebră, cu o Mirelă dulce în braţe, cu un soţ deştept şi puternic alături şi cu o mulţime de vise în priviri...

Altfel, ştim câtă nefericire omenească se ascunde în ochii celor care nu vor fi niciodată catalogaţi cu pretenţioasa titulatură very important person, dar conceptul revistei „VIP magazin” este să vină cu nume care vă intrigă înainte de a citi articolele. Sigur că sunt minunaţi cei care rămân pe dinafară, dar sunt din altă revistă. O revistă care va fi. Poate. Vreodată.  

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău