VIP Magazin
31 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Octombrie 2007, Nr. 42

Rodica Cioranica

Proiecte noi la VIP MAGAZIN

Toamna ne-a inundat, generos, cu multe proiecte, griji şi cu muncă asiduă. În acest număr, Gabriel Stati, moştenitorul celei mai mari averi din Moldova, omul care nu s-a prea lăsat fotografiat şi intervievat până acum (excepţie face doar TOP 50 cei mai influenţi moldoveni, ediţiile 2005 şi 2006), acordă în exclusivitate un interviu despre toate evenimentele şi lucrurile importante din viaţa sa. Foarte exigent cu propria-i imagine, Gabriel Stati a făcut o şedinţă foto special pentru “VIP magazin” tocmai la Bucureşti, în studioul lui Marius Bărăgan, autorul celor mai frumoase imagini cu celebrităţi din România.  

Odată cu această revistă, primiţi gratuit şi un supliment la fel de glamouros despre echipa ULIM, oameni care fac posibilă o ascensiune de 15 ani a primei universităţi private de la noi. Aflaţi cum este, cum a fost şi cum va fi la ULIM.

Altă noutate bună este că, de câteva săptămâni deja, puteţi urmări la PRO TV Chişinău, în fiecare duminică, la 18.00, şi varianta televizată a revistei. Emisiunea include doar câteva pagini din revista noastră, dar astfel ajungeţi mai aproape de noi, pentru că vedeţi live cum e să mergem acasă la cele mai iubite, dar şi controversate personalităţi de la noi. Dacă, până acum, aţi putut să le cunoaşteţi gândurile tipărite pe hârtie, de aici încolo le veţi vedea emoţiile, slăbiciunile proprii şi oamenilor foarte puternici, stilul caselor în care stau şi de care valori ţin cont atunci când îşi educă odraslele.

Şi cum nu ne oprim aici, am şi început lucrul la cea de-a treia ediţie a “TOP 50 cei mai influenţi moldoveni în 2007”. O listă din 100 de pretendenţi (fără voia lor) la onorabila prezenţă în TOP 50 este expusă pe site-ul revistei www.vipmagazin.md, dar şi pe alte site-uri media. Aici puteţi vota pentru fiecare dintre cei pe care-i consideraţi influenţi şi puternici în domeniile lor şi care credeţi că merită să se situeze pe primele 50 de poziţii în top. În paralel, experţii angajaţi de “VIP magazin” vor analiza cifrele de afaceri, prestaţia, atitudinea, comportamentul politic şi evoluţia celor 100. Astfel, clasamentul se va alcătui în baza voturilor de pe Internet şi în baza opiniei experţilor.

Avem de făcut un lucru mare împreună, ce ziceţi? Doar că vă rugăm să nu uitaţi că simpatiile personale şi gradul de influenţă a personalităţilor sunt lucruri absolut  diferite şi că trebuie să trataţi topul nostru în mod raţional. Adică avem importanta misiune de a alege corect, după merite, oamenii care mişcă lucrurile în ţara asta, chiar dacă în multe cazuri am vrea să le mişte alţii.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău