VIP Magazin
31 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Iunie 2004, Nr. 03

Umpleţi-vă viaţa cu noi

Întotdeauna, la ziar, aşteptam să se întâmple un lucru de mare senzaţie, să spună cineva ceva cât de cât memorabil - previzibilă sursă de inspiraţie pentru editoriale de ultimă oră... Şi acum, la revistă, aştept ceva - nu ştiu ce - şi, până în ultimele secunde, nu pot scrie decât editorial cu majusculă. Şi nu pentru că nu aş şti ce să scriu - de regulă nu se semnează decât banalităţi în această pagină. însă nu-mi plac regulile, nu-mi sunt interesante formele perfecte şi lucrurile care nu contrariază pe nimeni.

Iniţial, mă gândeam să vorbim despre oamenii pe care i-a bucurat sincer apariţia noastră şi nu au ezitat să ne spună asta (persoane cu pretenţii, cu mult gust şi cărora foarte greu se nimereşte să le placă ceva cu marca„made in Moldova"). Dar pe urmă am renunţat. Parcă nu mai lansează lumea produse în media? Parcă nu tot aşa primesc felicitări şi urări de viaţă lungă? Parcă nu mai în toate cazurile prietenii uită să-ţi dea telefonul pe care tu îl aştepţi? Ca să-ţi zică mult mai târziu, la o întâlnire incidentală, cu o maliţiozitate abia sesizabilă un „ah... da, am văzut, felicitări..."?

...Mulţi s-au întrebat cine stă în spatele acestei reviste. Ce om politic, de afaceri sau poate vreun grup de influenţă? Curiozităţile nu au fost satisfăcute din cauza răspunsului mai greu de crezut, chiar dacă adevărat - am început totul singuri. Ne alegem singuri personajele pentru interviuri şi încercăm să câştigăm încrederea partenerilor contând doar pe calitatea produsului pe care-l facem. De aceea, fiecare centimentru cu care înaintăm este o victorie pentru noi.

După perioada pe care ne-am rezervat-o lansării primului număr, continuăm să intrăm, delicat, în sufletele eroilor noştri şi să vă povestim, la fiecare început de lună, ce am văzut acolo. Vom încerca şi mai departe să vă bucurăm ochii cu femei rafinate şi inteligente, cu bărbaţi eleganţi şi mucaliţi, unii snobi, alţii mai puţin, unii mic burghezi, alţii mai puţin, unii sătui de politică, alţii încă nu. Fiţi cu gândul la noi şi lăsaţi-ne să vă umplem viaţa cu mai puţină melancolie decât o fac alţii.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău