VIP Magazin
27 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Mai 2007, Nr. 37

Rodica CioranicaBună dimineaţa…, refrenul unei zile perfecte

“Bună dimineaţa!” de la Hi-Q, a fost refrenul meu preferat în luna aprilie. Mi se pare un mare noroc dacă avem cui spune în fiecare dimineaţă “bună dimineaţa!”. Copilului, soţului, colegilor, paznicului de la parcare, vânzătoarei de după colţ. The friendly friendly world, spunea optimist cineva. Sunt sigură acum – cu un un simplu “bună dimineaţa!” am dărâma munţii pe care unii se chinuiesc să-i răstoarne o viaţă. E mult mai simplu să urneşti lucrurile din loc când îţi zâmbeşte inima…

O lună întreagă am tot vorbit, cu inimile răsfirate în zâmbete largi, despre aniversarea noastră de trei ani. Cu toată lumea. A doua zi  după evenimentul de la “Leogrand”, prietenul nostru drag, Mihai Dolgan, ne-a spus: “Noi suntem atât de fericiţi!”. Nu ştiu dacă vă imaginaţi cum vorbeşte dl Dolgan, cât de cald o spune, cât de sincer şi profund este, fără nici o intenţie de a impresiona... Dacă trei oameni – familia Dolgan – era fericită datorită nouă, datorită invitaţilor noştri care i-au inundat cu aplauze, ce putea conta mai mult?

Şi, înţelegând ce ne poate ferici pe noi, am continuat să-i facem fericiţi pe alţii. Invitaţii noştri au participat la licitaţia “VIP magazin” şi, din banii acumulaţi, le-am făcut mai cald copiilor care stau ani de zile la secţia hematologie (Spitalul de boli oncologice). Am comandat pentru toate saloanele  termopane şi multe lucruri care le-ar face copiilor viaţa mai uşoară. În numărul următor, vom da reportajul. La rândul nostru, suntem fericiţi că am reuşit şi în acest an să ne luăm la întrecere cu statul la opere de caritate.

Graţie nouă, a zâmbit mai mult şi Valentina Vidraşcu. Ultima ei colecţie inspirată de “Vogue Arome l’Adoration”, a fost prezentată la aniversarea “VIP magazin” şi am o frumoasă presimţire că de-abia de aici încolo oamenii noştri de afaceri vor pune umărul şi sufletul ca asemenea creaţii de o rară valoare să spargă cu adevărat tipare şi hotare. Pentru că noi avem modă. Modă moldovenească! Ce nefiresc sună… dar sper să ajungă o expresie la fel de banală ca moda franceză sau milaneză.

…Atâtea am vrut să mai scriu, şi nu încape. Că a venit “Orange”, că “VIP magazin” merge pe al patrulea an, că “Moldcell” împlineşte şapte ani. Noi avem nevoie de comunicare, iar ei au nevoie de noi. Iar când lumea are nevoie de tine, când ştii pentru ce exişti, când faci în fiecare zi exact ce-ţi place să faci, când te trezeşti că vrei să le urezi tuturor necunoscuţilor o dimineaţă frumoasă, înseamnă că lucrurile merg aşa cum trebuie.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău