VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Martie 2007, Nr. 35

Rodica CioranicaNu neapărat despre femei

Dacă e martie, nu e bătut în cuie să vorbim în exclusivitate despre femei. Aşa cum nu e obligatoriu să vorbim despre Ziua muncii dacă suntem în mai. Nu se schimbă nimic în ordinea universală. Primăvara vine exact aşa cum ne aşteptam că o să vină. Grijile şi bucuriile noastre rămân să hoinărească pe aceleaşi străzi, în aceleaşi formule invariabile, între aceleaşi porţi, inimi, în aceeaşi viaţă, indiferent ce arată termometrele de afară. Sărbătorile pot stărui doar asupra nuanţelor, subtilităţilor şi emoţiilor de moment.

Acum trei ani, a ieşit de sub tipar primul număr de „VIP magazin”. Ştiţi ce fericiţi am fost? Dar când ne-am trezit din această stare euforică, am înţeles că o reuşită presupune şi mai multă responsabilitate, precum şi o garanţie a unei prezenţe constante. A trebuit să creştem, în fiecare zi, să devenim mai maturi, să ne onorăm promisiunile, să vă facem tot mai îndrăgostiţi de noi şi această îndrăgosteală s-o transformăm, la fel ca într-o căsnicie,  într-o relaţie frumoasă, fără falsitate, sinceră, vie. Sperăm că spre finele lunii, la 24 martie, prietenii adevăraţi, de care ne leagă bucurii şi muncă, colaborări şi idei realizate împreună, vor fi alături de noi, la evenimentul dedicat celor TREI ANI DE „VIP MAGAZIN“. Vom lansa atunci revista aniversară în care veţi vedea, în detalii, cum a fost viaţa noastră şi a dumneavoastră în acest răstimp.

Un lucru care ne bucură este că am reuşit să fim deschişi pentru toată lumea, mai ales pentru personajele împărţite pe criterii politice. Fără a ne face un titlu de glorie, amintim că graţie nouă, doi preşedinţi, M. Snegur şi P. Lucinschi, au reluat comunicarea. La şedinţa foto au jucat biliard şi au trecut peste supărări. Au urmat T. Băsescu, S. Urechean, Iu. Roşca, E. Ostapciuc, V. Stepaniuc, M. Lupu, D. Diacov, O. Serebrian, N. Andronic, V. Mişin şi … personajele din „50 cei mai influenţi moldoveni”, în două serii. Iar faptul că Oleg Voronin, fiul preşedintelui Vladimir Voronin,  apare pe această copertă şi acordă un interviu de excepţie revistei noastre, este încă o victorie pentru noi. Şi o dovadă în plus că este un om de cuvânt, după ce ne promisese acest dialog înainte de Anul Nou. Este unul din rarele interviuri pe care le-a acordat vreodată Oleg Voronin.

Şi, pentru că e luna martie, rugăm cititoarele noastre să nu se supere că nu am oferit coperta unei reprezentante a sexului frumos. Nu am vrut să vă eclipsăm pe nici una dintre voi – frumoasele, iubitele, deşteptele, iertătoarele, ambiţioasele, tandrele, cheltuitoarele, shoppingăriţele, talentatele, inimoasele, muncitoarele, sentimentalele şi fericitele noastre.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău