VIP Magazin
21 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Iunie 2006, Nr. 26

Rodica CioranicaO lună de vară

Câte nu se întâmplă într-o lună de primăvară-vară? Zeci de evenimente la care nu am reuşit să mergem şi altele la care am mers, dar n-am înţeles ce-am căutat acolo. Niciodată nu poţi avea totul, chiar dacă în zborul nostru maximalist şi ambiţios, ni se pare că putem avea. Am pierdut câteva spectacole bune de la Bienala “Eugen Ionesco” şi mă întreb dacă am câştigat ceva în altă parte. Cred că da, am muncit cât şapte la acest număr de revistă. Şi mi se pare că am reuşit. Am văzut Morandi la Flamingo. Eurovision la televizor. No comment. Atât că am crezut tare mult în piesa asta.

M-am gândit mult la drumurile noastre toate. Chiar sună banal-i-s-i-m. Dar până a mă fi aşezat la volan, aş fi zis că se revoltă doar nişte alintături, nişte pretenţioşi, nişte snobi. Azi nu mai pot afirma asta. Ştiu că nu e bine să-i doreşti cuiva răul, dar i-aş dori, în interesul şi în  numele comunităţii,  persoanei responsabile de drumuri în oraş, să-l ducă şoferul dimineaţa şi seara pe strada Hânceşti şi să-l coboare pe Asachi şi Izmail, iar la amiază – pe 31 August. Mai că-ţi vine să-ţi cumperi un miniavion în care să nu-ţi pese nici de caniculă, nici de gropi.

Acum, că mi-am descărcat un pic sufletul, sper să găsiţi multe articole bune de citit şi multe poze bune de privit în revista noastră. Fete cu vino-ncoace, băieţi cocheţi, scriitori care ne-au lipsit, bărbaţi deştepţi şi iubiţi de femei care-i idolatrizează, destinaţii de vacanţă, shopping de elită şi nu numai,  maşini la care poţi numai visa, iar dacă visezi de-adevăratelea le poţi şi avea. Aşteptăm în continuare mesaje de la voi, scrisori de dragoste şi, mai puţine, de supărare şi vă promitem că data viitoare le şi publicăm pe cele mai cu personalitate.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău