VIP Magazin
16 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Aprilie 2006, Nr. 24

Rodica CioranicaO poveste de succes

Tot ce se face mai greu este mai durabil. Mai preţios, nu ştiu cum. Ţii mai mult la ceea ce ai dobândit cu dificultate. Şi primăvara asta, chiar dacă nu s-a zbătut prea mult să iasă dintre nămeţi, tot mai greu a venit.  Şi simt că va fi una plină, frumoasă, cu soare.
Cei mai apropiaţi de noi îşi amintesc cât de dificil şi cât de peste puterile noastre a fost să pornim această revistă. Şi cât de mult am crezut că se poate şi că vom reuşi. Şi iată că au trecut aproape doi ani. Doi ani în care, zi cu zi, lumea ne-a îndrăgit mai mult şi mai mult. Îndrăznesc să afirm că tot ce a apărut până şi după noi pe acest segment al revistelor glamour sau sunt imitaţii jalnice ale unor publicaţii cu renume mondial, sau nu ştiu meserie, sau... În tot cazul, pe noi competiţia ne face mai buni, mai responsabili de ceea ce vă oferim.
 
Anul care a trecut poate fi privit ca un filmuleţ din care am putea scoate cele mai importante secvenţe pentru o carte de vizită. Pe lângă ediţiile lunare ale revistei, în decembrie, echipa noastră a lansat pe piaţă prima ediţie a anuarului „50 cei mai influenţi moldoveni în 2005”. A fost, credem, cel mai răsunător proiect media din ultima vreme. A bulversat, a făcut lumea curioasă, a enervat, a provocat invidii, pe unii i-au făcut să se simtă importanţi şi apreciaţi. Următorul - „99 de femei ale Moldovei”, a fost unul mai aproape de suflet, de primăvară. Ne-am mirat că a dispărut cu repeziciune din chioşcuri şi a trebuit să mai suplimentăm rafturile cu un tiraj. În numele întregii echipe, ţin să mulţumesc BDR Associates de la Bucureşti şi Cătălinei Stan, preşedinte BDR, în mod special, pentru ideea şi conceptul de excepţie elaborate şi încredinţate nouă pentru implementare. E prima noastră colaborare cu o echipă din afara ţării şi regretăm că nu am reuşit să vă invităm şi la o lansare a „99 de femei ale Moldovei” în care să vi-i prezentăm pe partenerii noştri de la Bucureşti împreună cu care am realizat cel mai de succes proiect din portofoliul nostru de doi ani.

...Povestea noastră  este povestea unor oameni tineri care au crezut cu toată fiinţa lor în ceea ce fac şi care, în primul rând, v-au dăruit produse de calitate. Trăieşte-ţi visul! - vă ziceam acum doi ani. Vă spunem acelaşi lucru şi acum. Este testat pe noi.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-1°