VIP Magazin
31 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Decembrie 2005, Nr. 20-21

Stări de sărbători

Vin sărbătorile, vin sărbătorile – îmi stăruie în minte linia melodică a spotului pe care Coca-Cola ni-l reaminteşte la fiecare sfârşit de an pe canalele tv . De fapt, au şi venit, grăbite să ne surprindă şi oboseala, şi împlinirea, şi grijile care oricum rămân şi care sunt mai greu de ascuns.

Ştim că aţi căutat revista încă la începutul lunii… Ne-a flatat să vă recunoaştem atât de fideli şi ne-am simţit aiurea că nu ne-aţi găsit la chioşcuri. Explicaţia e că am lucrat în paralel la un proiect foarte special şi inedit – am realizat, pentru prima dată în Moldova, un anuar despre cei mai influenţi moldoveni. Aşa şi se cheamă – “50 cei mai influenţi moldoveni în 2005”. Îl puteţi găsi în toate punctele de distribuţie a presei. Sper că mulţi dintre dvs. au reuşit să-l procure. Este o ediţie din care aflaţi cine trag sforile în lumea politicii şi a banilor, cum se întâmplă acest lucru la noi, cât efort şi risc presupune influenţa. Cum am reuşit să ne vedem cu aproape fiecare dintre aceştia 50 şi să le luăm câte un interviu exclusiv la tema influenţei, am decis să întârziem cu “VIP magazin” ca să vi-l aducem mai aproape de Crăciun. Cu interviuri şi oameni excepţionali, frumoşi, deschişi şi sinceri atât cât se poate.

Luna asta iarăşi n-am avut duminici. În schimb ne-am făcut sărbători din întâlnirile cu cei pe care-i găsiţi în acest număr de revistă. Am anticipat Crăciunul în familia Sandei şi a lui Vlad Filat, unde Luca şi Iustina au cules pe clapele pianului din living cele mai potrivite acorduri de sărbători. Am stat la cafele cu ziarişti, politicieni, stilişti, manageri, oameni de afaceri, femei care îşi trăiesc admirabil independenţa profesională, iar proiectele lor ni s-au părut remarcabile în acest an deosebit care uite că-şi încheie ultimul nasture… Pentru că la mijlocul lui noiembrie nu mai era “VIP”-ul în chioşcuri, ne-am convins că suntem revista care se vinde cel mai bine, că avem inspiraţie când alegem subiectele, că vă suntem dragi, dar şi că trebuie să mărim tirajul, fapt care adaugă şi nişte cifre la capitolul cheltuieli.

Ca şi voi, am râs, ne-am mirat, am mai trântit câte o uşă, ne-am lăsat impresionaţi, am mers două mii de kilometri cu taxiurile la locurile de întâlniri, am profitat, am  abuzat, ne-a pălit câte-o nostalgie, uneori nu am avut tupeu, alteori am avut prea mult, am prins valurile, ne-am lăsat în voia lor, nu am ratat evenimente, concerte, am abandonat pe termen nelimitat şorţul de la bucătărie ca să putem admira puţinele colecţii de modă, competiţiile sportive, să ne relaxăm la bowling, să mergem cu prietenele la shopping… Şi tot ce ne dorim de la acest Crăciun este să ne ofere măcar două zile ca să mai stăm pe-acasă. Să gătim, să ne aranjăm casele, să ne răsfăţăm copiii, să ne vizităm părinţii, să nu uităm de noi…

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău