VIP Magazin
29 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Aprilie 2004, Nr. 01

Trăieşte-ţi visul!

Astăzi am fi ajuns la o aniversare... Dar, făcând abstracţie de detalii, credem că niciodată nu e prea târziu pentru o revistă de calitate. Mai ales în Moldova, unde nu trebuie să inventăm istorii de senzaţie ca să devenim celebri, aşa cum o fac vedetele de la Hollzwood, par exemple. Oamenii din jurul nostru, despre care citim zilnic în care citim zilnic în ziare sau pe care îi vedem serile la ştiri, au poveşti trăite de-a gata, istorii de succes, dar şi drame ala sufletului, care le pot aduce celebritatea la picioare. Pentru asta există "VIP Magazin".

"Eroii timpului nostru" au intrat între filele acestei reviste fără măşti, fără inhibiţii sau frustrări. Nu au vrut să ascundă nimic. Pur şi simplu, au avut încredere în noi, acceptând provocarea de a-şi dezvălui viaţa pentru o revistă despre care nu ştiau cum va fi. Nouă ni s-au părut oameni deosebiţi. Oameni care, vrem sau nu, constituie elita acestei societăţi segmentate pe diverse criterii. Oameni care au curajul să-şi trăiască visele într-o epocă a comunismului. Oameni cărora le-a plăcut să viseze şi să creadă în visele lor, chiar dacă nici în copilărie, şi nici acuma, poate, nu l-au citit pe Coelho.

Acest produs va fi cartea noastră de vizită cu care am vrea să ni se deschidă uşile închise până acum. Întoarceţi pagina. Şi pe următoarea... Dar şi pe celelalte, pentru că noi vrem să stăm de vorbă cu Dumneavoastră. În fiecare lună.

În acastă lume, a relativului absolutizat, în care deseori se pare că  nu ai cum să reuşeşti, noi, nişte romantici irecuperabili, credem că, totuşi, putem reuşi...

Trăiţi-vă visele!

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău