VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Septembrie 2005, Nr. 17

Noutăţile toamnei


Îmi displace să plictisesc pe cineva. De aceea, evit întâlnirile cu personaje care mă plictisesc pe mine. Cam aceeaşi chestie e valabilă pentru toată echipa noastră de oameni care nu pot să fie ca toţi şi nu le place ceea ce este comun.

Nu vă putem oferi lucruri şablonate. Închise până la gât în tipare. Care nu lasă imaginaţia să respire. Altfel, am umbla cu toţii abătuţi şi cu un teribil disconfort pe dinăuntru. Noi ştim că revista noastră este citită de oameni deosebiţi pentru care vrem să facem lucruri la fel de deosebite.

Încă nu începeţi să răsfoiţi, pentru că vă spun tot eu care sunt aceste lucruri mai altfel. Noutatea porneşte de la copertă – Corina Jarcuţchii, o copilă cu mari şanse de a realiza lucruri importante. Băieţii noştri au zis că are zâmbetul Monei Lisa. Studiază la Londra, este pozitivă, gândeşte frumos şi confirmă ideile noastre de a promova persoane noi, tinere şi interesante.

Tot pentru a rupe tiparele, am invitat-o la noi pe Ileana Rusu, care a fumat două pachete de ţigări cu doi scriitori absolut diferiţi şi scandaloşi – Andrei Strâmbeanu, omul care s-a însurat cu toate femeile pe care le-a iubit, şi Nicoleta Esinencu, care încă nu s-a măritat cu nimeni, dar care scrie a naibii de bine cărţi acuzate pe ici-colo de amoralitate. Cu Ileana şi invitaţii ei, vom lupta lună de lună împotriva convenţionalismelor sociale şi a educaţiei noastre cu mari influenţe mioritice.

Tot din noutăţi face parte Indiana, care va dezbrăca vedetele de măşti şi le va aşterne confidenţele pe hârtie. Dar asta din ediţia viitoare. Pentru că, în acest număr, Indiana a făcut primul pas răspunzând la altă idee a noastră – de a fi prima protagonistă a unui serial de pictoriale cu vedete frumos dezbrăcate… de haine. Aşa că, citiţi şi contemplaţi gândurile acestei femei talentate despre pudoare şi disponibilitatea femeii (nu a oricărei femei!) de a fi abordată.


În sfârşit. Nata Albot şi Ruslan Uscov ne-au arătat casa lor şi pe Bogdan. Nona Marian şi-a expus burtica în faţa camerei foto doar cu două zile înainte de a naşte bebeluşul. Iar vechiul dvs. amic Dumitru Moţpan a băut cu noi o cafea amară după ani de tăcere şi… gata, mai departe vă recomand lecturi despre vânătoare, feng shui, restaurante, modă, dragoste, nedragoste sau, până vine seara şi veţi fi mai liberi, admiraţi pozele...

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău