VIP Magazin
16 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Mai 2005, Nr. 13

Note nemondene

Ieri, câţiva ziarişti şi mai mulţi oficiali, ne întorceam de la o cină oferită la Milano de compania "Club Air". În avionul de pe nou-nouţa rută Milano-Chişinău, două moldovence povestesc gălăgioase cum şi-au abandonat pe două săptămâni "babele care-şi vor ieşi din minţi dacă află"şi au fugit acasă, să facă Pastele cu familiile lor. E nouă dimineaţă şi soţul uneia dintre ele refuză, cu o ironie naivă, cafeaua oferită de italianca drăguţică de la bord şi cere, cu o infatuare de ţăran care se întoarce acasă cu câteva mii de euro în portofel, o sută de grame... Azi, înainte de a trimite numărul în tipar, ne-a speriat o ploiţă rece. Se pare că doamnele au revenit strâmbând din nas la vestimentaţia mai călduţă şi şi-au admirat triste noile achiziţii care vor mai păstra câteva zile mirosul de magazin... Din cauza ploii, bărbaţii serioşi şi-au pus, probabil, şi întrebări serioase: cu care maşină să iasă în oraş ca să nu o stropească prea tare - cu BMW-ul sidefiu sau să cheme şoferul cu maşina de serviciu?

În timp ce ieşeam din case ascunzându-ne pe sub umbrele, o familie de boschetari cu viză de reşedinţă într-o gunoişte din sectorul Râşcani şi două fete de măritat pe care nu le va lua nimeni, şi-au strâns puţinele lucruşoare în nişte pungi rufoase şi s-au pornit sceptici în căutarea unui adăpost pentru cât avea să ţină ploaia care încă nu reuşise să le spele fetelor obrajii... Murdare şi vinete, fetele rupte parcă din "Mizerabilii" lui Hugo, îi lasă reci pe proprietarii automobilelor burduhoase şi arogante care îşi duc odraslele la grădiniţa de lângă "reşedinţa" mizerabililor...

Nu vă supăraţi, vă rog, dacă în această revistă pe care o vrem mai glamour şi în care scriem despre chestii plăcute, ne mai rătăcim prin social. E doar o pagină. în care îmi permit să vorbesc despre altceva. De la această pagină încolo, veţi regăsi multe personaje deosebite, dar, mai ales, frumoasele femei de pe coperta noastră mai aniversară. Reci şi calde, cochete şi serioase, elegante şi băieţoase. Fiecare cu stilul în care se simt speciale şi... ELE însele.

Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-1°