VIP Magazin
16 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Februarie 2014, Nr. 116-117


Un deceniu de „VIP magazin”


Am pornit pe unsprezece. Nu vreau să zic dacă e greu sau uşor, emoţionant sau nu, că lunecăm înainte ca pe unt sau că ne împotmolim de câteva ori pe lună câte un pic… Cred că mai curând este o vârstă plină de responsabilitate.

La finele lui ianuarie am dat o petrecere de zece ani, la care am desemnat şi Omul Anului 2013 şi am fost tare mândri de oamenii care au fost alături de noi în sală. Deci, 10 ani de VIP magazin. Acum, chiar putem privi înapoi să vedem câte s-au schimbat într-un deceniu.

Privesc coperţile care au încăput pe un perete din redacţie… Tatiana Ţâbuleac stă la Paris, cu Alexandru şi Sofia, şi între a fi vedetă şi a avea o familie fericită, a ales-o pe a doua. Partenerul ei de copertă, Ion Sturza, face afaceri spectaculoase în toată lumea. Şi Nata Albot a renunţat la laurii şi lacrimile de care are parte o vedetă şi a plecat în Canada. Mulţi dintre noi, încă nu am înţeles de ce a făcut asta…

Povestea Nataliei Barbu nu are nevoie să fie repovestită, e bine mersi la Bucureşti alături de Toni şi băiatul lor Victoraş. Lorena Bogza aşteaptă o fetiţă, iar Angela Aramă , după ce şi-a luat viaţa de la început, este fericită din nou, şi în plan privat, şi în carieră. Alex Kalenyuk de la Godina e mai puţin prin Moldova… e greu să faci afaceri mari vânzând ceasuri elveţiene moldovenilor. Au divorţat şi chiar au reuşit să îşi refacă viaţa Vlad Filat, fiicele lui Dumitru Diacov, Karizma, Adrian Ursu – fiecare dintre ei fiind în primii ani pe coperta „VIP magazin”. Destine peste destine. Fericiri şi nefericiri alternându-se. Gânduri, reflecţii şi poveşti de succes care îi pot motiva pe alţii. Ediţii de colecţie cu cele mai valoroase femei, cu cei mai puternici bărbaţi, cu cele mai notorii branduri şi cei mai profesionişti manageri. Câteva „Exclusivuri” cu doamne care şi-au spus istoriile fără a ascunde detalii… Evenimente în care ne-am dat întâlnire cu prietenii, personajele şi partenerii care ne-au încurajat şi sprijinit în cele mai costisitoare proiecte.

Avem cu ce merge înainte către al doilea deceniu. Sute de prieteni şi oameni care ne respectă şi preţuiesc ceea ce facem. Mă gândesc uneori că dacă într-o zi nu ar mai ieşi soarele pentru noi, l-am găsi cu siguranţă în inimile celor pe care i-am cunoscut în aceşti zece ani,  cu care am împărţit cel puţin o cafea sau un pahar de vin roşu. Vă mulţumim că sunteţi!  Un an bun tuturor!

Cu drag, Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-1°