VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Martie 2013, Nr. 106

Urmele din inimă

Ştiu că tot ce scriu este efemer. Mai ales că nu abordez probleme globale şi nici teme legate de luptele politice interne, pe care le consider două războaie private care, indirect, pot schimba destinele şi vieţile celor neimplicaţi în lupte... Şi ce primăvară frumoasă peste geam!

Ştiu că tot ce simt este efemer. Ştiu că toate trec, se schimbă în altceva, apoi se repetă… şi noi uităm aproape tot. Uităm că ne-a durut, uităm că am fost fericiţi, uităm că am visat. Uităm ce-a fost ieri pentru că prezentul e mai copleşitor. Mă gândesc la cât de mai intense ar fi emoţiile noastre dacă totul s-ar întâmpla pe muzică. Aşa ca în filme. Dacă plângi, să plângi pe o piesă care îţi răvăşeşte şi mai tare sufletul. Dacă alergi pe străzi, să auzi în aer un hit care să-ţi accelereze bătăile inimii. Dacă ai o întâlnire de business cu vreun tip abrupt de tot şi plin de sine, să auzi o muzică cu „a fi sau a nu fi!”… Dacă vrei să zbori, dorinţa asta să te rupă cu o piesă care te convinge că nu există lucruri imposibile… Cel puţin nu azi! Şi dacă toate astea am putea să le privim mai târziu ca pe nişte filme de colecţie despre noi… nu am uita nimic.

Ştiu că tot ce facem este efemer. Peste o lună o să aruncaţi acest număr din coşul de reviste sau o să-l duceţi la ţară, sau, dacă am trăi la Paris sau la New-York, poate aţi înveli lăcrămioare în foile rupte din revistă. Dar… acest număr nu aş vrea să-l rupeţi. Multe lucruri din această ediţie mi se par pur şi simplu revelatoare. Olia Tira, pe care până nu demult o consideram o glacială răzgâiată a sorţii, m-a făcut să plâng când mi-a spus povestea vieţii ei şi această poveste nu este deloc despre un copil alintat, de multe ori aveau la cină doar apă şi pâine, iar mama nu a fost lângă ea atunci când s-a făcut fată mare… Citiţi mai multe mai încolo… Uau, dar scrisorile de dragoste scrise de mână de 8 bărbaţi! Poate că eu sunt bolnavă de cap de atâta romantism, dar o să vedeţi că sinceritatea lor ar dezarma orice „mujic”…

Vlad, Sergiu, Nicolae, Adrian, Igor, Tolea, Sandu, Nicu şi toţi bărbaţii de pe lumea asta, să mai scrieţi scrisori femeilor care vă iubesc (nu doar când vă cere asta „VIP magazin”), descoperiţi-vă sufletul în faţa lor, e cel mai emoţionant lucru pe care îl puteţi face pentru ele. Scrisorile parfumate de altădată, aşteptate cu înfrigurare în vremuri de război, cu plicurile roase pe la colţuri, au transformat iubiri ca ale noastre în poveşti veşnice…

Ştiu că totul este efemer, dar nu cred. Evenimentele, părerile despre oameni, lucrurile bune sau cele dureroase, toate trec, dar neapărat lasă urme în inima noastră. Şi aceste urme pe unii ne omoară, pe alţii ne ridică mai sus. Descoperiţi această primăvară… cu inima. Să aveţi un anotimp plin de emoţii, miros de liliac şi amintiri care să vă rămână în inimă.

Cu drag, Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău