VIP Magazin
16 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Decembrie 2012, Nr. 103

Adio, 2012!

Anul 2012, care se anunţa a fi unul dintre cei mai grei ani din ultimii vreo zece, se apropie de sfârşit. Vom fi mai relaxaţi, după un an plin de lupte interioare, dar şi de victorii prin care am rămas la suprafaţă. 2012 a fost anul oamenilor puternici. Sper că am demonstrat-o.

Cu o confirmare în plus, venim în această ediţie prin proiectul „Omul Anului 2012”, prin interviul cu Dan Bălan şi prin multe alte pagini în care vorbim despre reuşite. Nu a fost un an simplu pentru nimeni dintre noi, dar ce complexe sunt emoţiile pe care le trăim acum, după ce am tot avut de înfruntat valuri şi furtuni! Dacă răsfoiesc ediţiile din acest an, îmi dau seama că cel de-al nouălea an al „VIP magazin” a fost unul  cu proiecte inspirate, realizate profesionist, lucru care ne menţine pe primul loc în topul revistelor locale. Daţi-mi voie să nu fiu modestă măcar o dată pe an. Am un respect enorm pentru colegii mei, puţini la număr (dacă în 9 ani revista a crescut  simţitor ca volum, conţinut şi abordare, echipa noastră a rămas micuţă), care au sacrificat destule zile din viaţa lor ca să fim azi acolo unde suntem.  Am un extraordinar sentiment de împlinire acum, în ajun de sărbători. Am reuşit tot ce ne-am propus! Şi dacă ar fi fost simplu, uşor, fără nervi, nu aş fi avut aceeaşi stare de satisfacţie…

Ne întreabă toată lumea ce facem de sărbători. Unde plecăm. În ce super restaurant vom lua cina de Revelion. Nimeni n-o să creadă că noi, cei de la „VIP magazin”, vrem să stăm acasă… Atâtea petreceri am dat anul acesta, la atâtea altele am fost invitaţi, am avut parte de o mulţime de oameni excepţionali şi de atâta comunicare, încât acum vrem linişte. Un foc în şemineu, un film la televizor, un pom de Crăciun în sufragerie… Poate reuşim să recuperăm orele furate copiilor noştri timp de un an…

Mulţumesc tuturor clienţilor şi partenerilor care ne-au fost alături şi care au făcut ca anul 2012 să fie mai prietenos decât ne aşteptam. Mulţumesc BMW pentru căldură şi simplitate în comunicare. Şi Moldcell, pentru un parteneriat stabil şi îndelungat. Prieteniile se verifică în timp. Şi Orange, pentru viteza şi plăcerea comunicării. Şi Godina, pentru parteneriate luxuriante. Şi Loial, pentru dragoste necondiţionată. Şi Felicia Optic Center, pentru o amiciţie în evoluţie şi reclame europene. Şi Südzucker, şi Aridon, şi Benetton, pentru stabilitate. Şi F’autor, pentru fidelitate. Şi Gitana, pentru emoţie şi entuziasm. Şi Cavio, şi Stillferro, şi Accesit Impex, şi Glorinal, şi PRO TV, şi Prime, tuturor posturilor de radio şi televiziunilor care vă anunţă că am mai scos un număr, şi tuturor care ne iubesc şi pe care îi iubim.

Vreau să vă urez  un an frumos şi plin de înţelepciune. Să ne revedem la fel de pozitivi în 2013, pentru că avem multe de răsturnat împreună! La mulţi ani!

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
-1°