VIP Magazin
31 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Noiembrie 2012, Nr. 102

Despre toate câte un pic

Ce vrea să citească lumea într-un editorial? – i-am întrebat, lipsită de inspiraţie, pe cei care într-o zi de sămbătă căutau şi ei inspiraţia, sau se ascundeau de plictiseală, pe Facebook… Chiar dacă de obicei mă simt o intrusă pe reţelele de socializare, m-a impresionat solidaritatea prietenilor din spaţiul virtual.

Cineva mi-a recomandat să scriu despre dragoste.  Eu ştiu că dragostea e un lucru pe care îl vor toţi. Şi bărbaţii, şi femeile. Doar că, spre deosebire de noi, ei, bărbaţii, nu vorbesc despre asta nici la bere, nici pe bloguri. Şi atunci, risc să transform „VIP magazin”-ul într-o revistă pentru femei. Şi intru în război cu domnii de prin redacţie.

Cineva mi-a zis să ne uităm la partea bună a lucrurilor. Şi chiar asta prefer să fac… Dacă v-aş spune ce anume din bucătăria revistei nu mă lasă să dorm ca în copilărie, nu m-aţi invidia deloc. Aşa că ne uităm la partea bună. Iar partea bună e că toate trec şi că toate au o soluţie. Din fericire.

Cineva şi-a dorit să scriu despre femei puternice. Aveţi două femei puternice şi foarte diferite luna asta – Natalie Tomá şi Geta Burlacu cu toate poveştile pe care nu le ştiaţi despre ea, în  „Exclusiv”.

Cineva vrea emoţii frumoase. Altcineva — să înţeleagă că mai sunt şi alţii la fel de necăjiţi.

Cineva vrea sfaturi despre cum să ieşim din depresiile autumnale. De obicei, nu dau sfaturi, pentru că niciodată nu ţin cont, decât foarte târziu, de sfaturile care mi se dau mie. Dar pot să vă spun ce am făcut eu cu depresia mea care m-a ţinut exact trei zile, poate vă ajută. Mi-am aruncat tocurile de 17 centimentri şi am înţeles de ce mă dureau picioarele. Am comunicat mai mult şi m-a liniştit realitatea că nu sunt singura care simţea că se prăbuşeşte, că nu mai are forţe, că s-a plictisit sau poate că pur şi simpu… a obosit de toate. Continui să închei trei zile din săptămână la sală, de unde ies plină de energie. Ascult muzică care îmi dă toată gama de emoţii omeneşti – tristeţe, poftă de dans, zâmbet şi dorinţă de zbor. Iar când pun capul pe pernă, mă întreb de ce nu mai am câteva ore să mai bifez nişte puncte pe agendă.

Nu uitaţi să oferiţi căldură în acest noiembrie ba cald, ba rece, mofturos ca o femeie care nu ştie ce vrea. Luaţi-vă o pauză pentru singurătate, care uneori face mai bine decât mulţimea aparentă de prieteni. Nu uitaţi că sclipirea e doar un ambalaj frumos care, recunosc, ne face trecerea prin viaţă mai uşoară. Deci, fiţi sclipitori şi va fi totul ok, dacă dincolo de acest ambajaj este căldură, înţelepciune, dragoste şi grijă pentru oamenii care vă iubesc.

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău